Aktualno

ONI SU IMALI USPJEŠNU 2016. Roko Tolić: Pred nama je još jedna rekordna godina

zracna tolic7107

Rekordna godina je i iza Zračne luke Dubrovnik, važnog čimbenika turizma u Dubrovniku.

-Ova godina je po mnogočemu bila najuspješnija u povijesti, ostvarili smo najveći broj putnika, nedostajalo nam je samo par tisuća do dva milijuna, a najbolji nam je i financijski rezultat i najviše se napredovalo u radovima na našem projektu. Prema najavama koje već sada imamo očekujemo premašiti dva milijuna putnika, a očekujemo još i bolju godinu. Zgrada ‘C’ planira se otvoriti u proljeće 2017. godine, u vrijeme kad će nam najviše i trebati njezini kapaciteti – rekao je direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić te dodao kako neće biti novih avioprijevoznika, ali hoće ‘pojačavanja redova letenja’.

-Mi već imamo ugovore s preko 60 tvrtki, a mnogi su nam najavili pojačavanje frekvencije i broj sjedala na svojim linijama. Ako popunjenost bude onakva kakva se i oni i mi nadamo, to će biti jako dobro – napomenuo je Tolić koji je ove godine od Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA dobio nagradu za menadžera godine.

– Ta nagrada je kruna truda i rada i svih mojih kolega koji su doprinijeli reputaciju koju imamo više od 50 godina – zaključio je.

Pročitajte još

[FOTO] SVEČANA 90. OBLJETNICA Orsan je simbol tradicije, predanosti i ljubavi prema moru

Dulist

NOVA INVESTICIJA KRALJA LAMINATA Darko Pervan počeo s izgradnjom Hotela Slano

Dulist

U PETAK NA PLACI U GRUŽI Akcija mjerenja krvnog tlaka, razine šećera u krvi i još toga!

Dulist