Grad

ODLUKA VEČERAS Tko će biti novi predsjednik Društva prijatelja dubrovačke starine?

ODLUKA VEČERAS Tko će biti novi predsjednik Društva prijatelja dubrovačke starine?

Tko će biti novi predsjednik ili predsjednica Društva prijatelja dubrovačke starine? – pitanje je na koje će se ovog ponedjeljka naći odgovor na izbornoj skupštini. Nakon što su proteklog ponedjeljka izabrani članovi Velikog i Malog vijeća, preostalo je još izabrati i vodeću osobu. Izbori će se po uobičajenoj praksi odvijati iza zatvorenih vrata, a u javnosti se već neko vrijeme spominje nekoliko imena koja bi mogla biti izgledni kandidati za ovu važnu poziciju u Društvu. Riječ je svakako o aktualnoj predsjednici DPDS-a Renati Andjus, koja je u medijima potvrdila svoju ponovnu kandidaturu, članu Malog vijeća Maru Kapoviću, nekadašnjem predsjedniku Društva, sada članu Malog vijeća Denisu Orliću te inženjeru Vedranu Kosoviću. Podsjetimo i kako je Denis Orlić krajem ožujka dao ostavku na sve funkcije koje je imao u Malom i Velikom vijeću iz osobnih razloga, ali je proteklog ponedjeljka ostavke ipak povukao te je ponovno u oba vijeća. Dodajmo i kako će osim predsjednika DPDS večeras birati i potpredsjednika i tajnika Društva.

Novi saziv Velikog vijeća, podsjetimo, čine Renata Andjus, Marijo Bekić, Igor Borić, Ivo Čučević, Jelica Čučević, Karmen Gagro, Nevenka Đirlić Grošeta, Ivana Jelača, Irja Jerković, Maro Kapović, Srđan Kera, Vedran Kosović, Toni Kursar, Božo Lasić, Rina Lončarica, Vinicije Lupis, Hrvoje Macan, Đuro Market, Ljubomir Merčep, Ljubo Milinković, Davor Miloglav, Maja Nodari, Jelena Obradović Mojaš, Marina Oreb, Denis Orlić, Damir Račić, Sebastian Vukosavić, Matko Vetma, Eduard Šuljak i Vedran Antunica.

Malo vijeće čini devet članova: Renata Andjus, Nevenka Đirlić Grošeta, Maro Kapović, Vedran Kosović, Toni Kursar, Ljubomir Merčep, Maja Nodari, Marina Oreb i Denis Orlić.

U Nadzorni odboru Društva izabrani su Zoran Zec, Pavuša Babarović, Marojica Bijelić, Jakica-Jasna Lučić i Vladimir Tošović.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović