DuList INDuList PROMO

ODLIČNE VIJESTI ZA LJUBITELJE PIZZE Tutto Bene ponovno otvorio svoja vrata

ODLIČNE VIJESTI ZA LJUBITELJE PIZZE Tutto Bene ponovno otvorio svoja vrata

Već dobro poznati fast food i pizzeria Tutto bene, na oduševljenje Dubrovkinja i Dubrovčana, ali i njihovih gostiju, dolaskom proljeća ponovno je otvorio svoja vrata.

Stoga, možete ih posjetiti na dobro poznatoj lokaciji u Gradu ili na omiljenoj šetnici u Uvali Lapad u moderno uređenom ostakljenom prostoru koji se sastoji od fast fooda i restorana čiji prostor se prilagođava vremenskim uvjetima i ovisno o tome može biti zatvoren ili otvoren. Osim u ambijentu svakako ćete uživati u raznovrsnoj ponudi bilo da želite sjesti i uživati u ukusnom obroku ili uzeti sa sobom tortilju od piletine, kebab, sendvič i brojne druge specijalitete.

Za sve dodatne informacije, upite ili rezervacije stolova za razna događanja možete nazvati broj telefona 020 641 726

Pizzeria nudi veliki izbor pizza, salata, lazanja i specijaliteta poput burgera, pilećih krilca s umacima i slastica. Za sve ljubitelje pizze važno je istaknuti kako možete birati između čak 26 vrsta. DuList u suradnji s pizzeriom Tutto Bene daruje svoje vjerne čitatelje s kuponom kojeg možete donijeti i dobiti popust na cjelokupnu ponudu. Za sve dodatne informacije, upite ili rezervacije stolova za razna događanja možete nazvati broj telefona 020 641 726.

Pročitajte još

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist

[VIDEO/FOTO] ‘SA REGALA, IZ BURALA’ Modna revija nošnji i nakita Župe dubrovačke

Dulist