Aktualno

ODLIČNE VIJESTI Korean Air dolazi u Dubrovnik!

ODLIČNE VIJESTI Korean Air dolazi u Dubrovnik!

Korejski nacionalni avioprijevoznik, Korean Air, odradit će ukupno 6 letova između Seula i Dubrovnika u studenome ove godine za potrebe jedne južnokorejske korporacije. Ovu vijest primili smo prije nekoliko dana, zajedno sa zamolbom za pripomoć u organizaciji samih letova, piše Croatian Aviation.

Korean Air u listopadu ove godine trebao je odraditi nekoliko charter letova i prema Zagrebu, no touroperator je odustao od istih, s obzirom na to da je potražnja za Hrvatskom bila neočekivano niska. Ipak, zrakoplove južnokorejskog avioprijevoznika zakupila je južnokorejska korporacija koja svoje djelatnike dovodi u Dubrovnik u studenome ove godine.

Na charter liniji između Seula i Dubrovnika najavljeni su zrakoplovi tipa B777-300ER koji u floti Korean Aira imaju kapacitet od 277 do 291 sjedala.

Letovi između Seula i Dubrovnika (uključujući i tzv. ferry letove, bez putnika), najavljeni su na sljedeće datume:

Seul – Dubrovnik – Seul / 04.11.

Seul – Dubrovnik / 09.11.

Dubrovnik – Seul / 10.11.

Seul – Dubrovnik / 14.11.

Dubrovnik – Seul / 15.11.

Seul – Dubrovnik – Seul / 20.11.

Podsjećamo, i prije izbijanja globalne pandemije, Korean Air je za potrebe svojih klijenata planirao charter letove između Seula i Dubrovnika (ljeto 2020. godine), no zbog same pandemije do realizacije planova nikad nije došlo, a zatim je ukinuta i redovna linija ovog prijevoznika između Zagreba i Seula.

Pročitajte još

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist