Zanimljivosti

OBITELJ ŽABIĆ Hvala Vam svima, dobri ljudi!

Ana Žabić lijekovi

Zahvaljujem se na pomoći, financijskoj pomoći i toplim riječima svim ljudima koji su mi dosad pomogli. Pošto je ova humanitarna akcija išla putem medija, želim se zahvaliti redom. Kako je uopće došlo do ove humanitarne akcije – to moram ispričati!

Bilo nam je jako teško. Prvo što smo izgubile najboljeg čovjeka, najboljeg supruga i oca, s njim smo bile sigurne i sretne, nikad se nismo svađali, u kući je uvjek bio smijeh i zezanje, bili smo jedna sretna obitelj sve do onog kobnog 25. rujna 2014.Kao što sam i prije rekla: tada je sve nestalo u jednom trenu, tada se naš svijet srušio…Poslije gubitka svog djeteta u porodu od tada sam se razboljela, razne bolesti su se nizale jedna za drugom ali ja se nisam bojala jer je moj pokojni Mato uvjek bio tu uz mene. On mi je bio i otac i brat , prijatelj i suprug…Od milja me zvao STARA MOJA :),pa bi često znao reći: ‘Ne boj se stara moja, ja sam tu!’ – tako da je uz njega sve bilo lako. No sa gubitkom supruga nastali su i drugi problemi osim tuge. Živjele smo od Matove plaće, pošto ja nisam bila sposobna za rad, tako da smo u istom trenu ostale bez ikakva primanja. Ja i moja malodobna kćer smo se vrtile kao u začaranom krugu i nismo znale što i kako dalje, kojim putem ići,tisuće problema se vrtilo u našim glavama!

Jednog dana na Facebooku sam klikla na profil Antun Žeravica i napisala mu poruku i u njoj sve sto se dogodilo! Taj čovjek kojeg osobno ne poznajem nije me ignorirao, već mi je dao riječi podrške i napisao mi: ‘Ana sve će biti dobro, vjeruj mi da hoće!’ Da bi taj Antun Žeravica koji ima tako veliko srce, kontaktirao novinarku iz DuList da nam se javi, i tako je došla jedna predivna novinarka i sve smo joj ispričali i tako je sve počelo sto se tiče humanitarne akcije! PRVO se želim zahvaliti Antunu Žeravici koji je sve ovo pokrenuo,nesebičnom čovjeku velikog srca! ANTUNE HVALA TI DO NEBA! Želim ti svu sreću ovog svijeta! Želim se zahvaliti DuListu, posebno novinarki Mii Njavro i fotografu Zvonimiru Pandži, tim predivnim ljudima koji su mi puno pomogli, od riječi utjehe, savjeta i objave ovog članka! Hvala vam puno, puno!

Hvala svim ljudima koji su nam pomogli na bilo koji način, koji nas nisu ignorirali, koji nas nisu zaboravili, koji su se nesebično odazvali pa i došli kod nas doma…. Hvala i onima obrnuto! Ima ljudi koji su pomogli ali ne žele da objavim njihova imena, pa onda neću ničija. Dragi moji sugrađani i oni koji ste daleko od mene, Vi znate koji ste pomogli a znamo i mi! OD SRCA VAM HVALA! Hvala Vesni Zucalo i ljudima u njenoj grupi, hvala Libertasu, hvala Caritasu, hvala djelatnicima Super Konzuma ( Gruž), hvala župniku Stjepanu Kordiću – Župa sv. Spasa – Mokošica! Posebno hvala jednom čovjeku i jednoj ženi koji su se organizirali na malo veći i drugačiji način,oni takodjer znaju koji su! Želim se zahvaliti svojoj rodbini koji su mi pomogli u najtežim trenutcima, posebno sestrični Boženi, rodici Mariji i Marini! Želim se zahvaliti Mami, Bratiću, Bratu i njegovoj obitelji, Sestri i njenoj obitelji! Hvala i nekim susjedima velikog srca!

POSEBNO VELIKO,VELIKO HVALA mesnici Zalogajčić Čokolino, vlasnicima Pavu i Sanji Zvrko, tim predivnim ljudima, koji se rijetko rađaju, kod kojih je moj pokojni Mato radio, hvala im sto su cijenili njegov rad, hvala im što su ga voljeli kao člana njihove obitelji, koji su uvijek bili uz njega kad je trebalo, hvala im i što i sad još uvijek puste suzu kad vide da ga ujutro u 7 sati nema! Hvala im na svakoj njihovoj pomoći, tim ljudima koji su nam pomogli riješiti nešto što sam mislila da je neriješivo! Hvala, hvala, hvala! Hvala tebi Drage (baba) na svemu, na lijepim riječima, na podršci, na bockalicama, aparatićima… Ma hvala na svakoj tvojoj pomoći! Hvala svim ljudima iz Čokolina koji su pomogli, hvala svim prijateljima od Pava i Sanje Zvrko! Hvala Vam svima, dobri ljudi! Znam da će nam i dalje trebati Vaša pomoć dok ne ostvarimo primanja na koje bi trebali imati pravo, osim mirovine sa kojom možemo samo režije platiti!

Evo kako!

Podaci za uplatu

Matea Žabić

HR 452407000 3206029954 / za inozemstvo SWIFT / BIC code OTPVHR

Kontakt Ana Žabić : 091 / 533 4933

Pročitajte još

‘PUTEVIMA BOKELJSKIH HRVATA’ Bogata tradicija, ljepota narodnih običaja i velike emocije

Dulist

POSJET DEŠI Učenicima predstavljena bogata tradicionalna kulinarska baština

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1817. Rođen preporoditelj, liječnik Ivan August Kaznačić

Dulist