Zanimljivosti

OBITELJ ANTE JOVIĆA ‘Hvala svima, svako dobro u novoj, 2015. godini!’

Ante Jović

Nema tko ne zna našeg malog sugrađanina, svima omiljenog Antu Jovića, kojemu su brojni Dubrovčani priskočili u pomoć, kako financijski, tako i na mnoge druge načine, a sve za odlazak u Njemačku. 

Tamo je Ante, naime, obavio operativni zahvat, gdje su mu ortoze koje su mu stavljene u veljači proširene, a nova kontrola očekuje se u travnju ove godine, a Ante dobro napreduje!

Stoga se obitelj Jović najsrdačnije zahvaljuje učenicima OŠ “Antuna Masle” Orašac, njihovim roditeljima i nastavnicima na donaciji u iznosu od 4800 kuna, te Eko Omblićima na novoj donaciji od 2000 kuna.

Najljepše se zahvaljuju Mini Marketu Mokošica i bračnom paru Ševelj, te njihovim kupcima na donaciji. Hvala Klubu umirovljenika Mokošica na donaciji. Posebna zahvala ide “Dubrovačkoj Rijeci dobrote” od koje je sve krenulo, na kontinuiranoj podršci i pomoći, kao i učenicima OŠ “Mokošica”, njihovim roditeljima i posebno Antinom 5 a razredu.

– Najljepša hvala svim dubrovačkim medijima, novinama, web portalima i televiziji na svesrdnoj podršci i kontinuiranom praćenju. Bez njih nikad ne bismo uspjeli postići ovo što smo postigli. Hvala svima vama na senzibilnosti i kontinuitetu, osobito onima koji već 12 godina nesebično pomažu na svaki mogući način. Svako vam dobro u Novoj 2015. godini – dodaju iz obitelji Jović.

Pročitajte još

NA ŠIPANU Treća međunarodna radionica o očuvanju kulturne i prirodne baštine

Dulist

[FOTO] ‘BLUE STEM’ Znanstvenici Instituta Ruđer Bošković podučavali osnovnoškolce

Dulist

Zagrebačka banka uvodi veliku novost za građane

Dulist