Zanimljivosti

Novo vodstvo županijskih pčelara

Novo vodstvo županijskih pčelara

Lukša Čupić iz pčelarske udruge Nada iz Konavala novi je predsjednik Zajednice pčelarskih udruga Dubrovačko-neretvanske županije, a novi potpredsjednik Duje Zloić iz udruge Kadulja iz Metkovića.

 
Naime, na prvoj godišnjoj skupštini Zajednice pčelarskih udruga DNŽ održanoj 30. svibnja u Stonu dosadašnji predsjednik Zajednice Ante Karač, iz udruge Vrijesak s Pelješca, ponudio je mandat na raspolaganje uz obrazloženje da zbog privatnih obaveza nema dovoljno vremena da bi funkciju predsjednika obavljao na prihvatljiv način. Mandat na raspolaganje su stavili i potpredsjednik Darko Dominiković te Jurica Vodanović koji je bio član Nadzornog odbora Zajednice. Vodanovića je zamijenio Stjepan Krešić iz udruge Kadulja iz Metkovića.
 
Na Skupštini, na kojoj je bilo 26 delegata iz pčelarskih udruga Nada Konavle, Ružmarin Župa dubrovačka, Dubrovačko primorje Majkovi, Vrijesak Pelješac, Mandarina Opuzen i Kadulja Metković, tajnica Zajednice Katarina Sentić te predstavnici Županije Ivica Prović i Mario Odak, raspravljano je o izvješću o godišnjem radu Zajednice i realiziranom financijskom planu rada.
 

Pročitajte još

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist

SRIJEDA Pričaonica i radionica uskrsnih ukrasa za najmlađe

Dulist

U SAMOSTANU U PRIDVORJU Preduskrsne radionice za djecu

Dulist