Koronavirus u Hrvatskoj

NOVI SLUČAJEVI Zaražene dvije osobe iz Korčule i djelatnica Doma za starije iz Blata

Tri nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena su u posljednja 24 sata u Dubrovačko-neretva­nskoj županiji. Radi se o dvije osobe iz Korčule, obiteljskim kontaktima otprije pozitivne osobe te o jednoj osobi iz Vela Luke, djelatnici Doma za starije i teško bolesne osobe ‘Majka Marija Petković’ iz Blata. Svi preostali djelatnici i štićenici Doma su testirani te su nalazi bili negativni. S današnjim danom je jedna osoba, iz Blata, izliječena. Od početka pandemije su analizirana ukup­no 6.673 uzorka.

U OB Dubrovnik je hospitalizirana jedna osoba pozitivna na COVID­-19.

U samoizolaciji je 161 osoba, a u poslje­dnja 24 sata zabilježeno je i jedno kršenje mjere. Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 48 kršenja mjere samoizolacije. Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih pro­pisanih mjera od str­ane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Pročitajte još

SJAJNA VIJEST Na novoj epidemiološkoj karti Europe Hrvatska više nije u ‘crvenom’

Dulist

U županiji devetoro novooboljelih, pada broj hospitaliziranih

Dulist

U županiji samo četiri novooboljela na preko tristo testiranih

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija