Koronavirus u Hrvatskoj

Nove cijene testova na COVID-19 u OB Dubrovnik

Nove cijene testova na COVID-19 u OB Dubrovnik

U Općoj bolnici Dubrovnik na snazi su nove cijene za testiranje na COVID-19 za osobe koje se testiraju na osobni zahtjev. Cijena PCR testa na punktu ‘DRIVE-IN’ je 650,00 kuna, a cijena brzog antigenskog testa na punktu ‘DRIVE-IN’ je 150,00 kuna.

Uzimanje uzoraka provodi se po principu DRIVE-IN ispred montažnog objekta na parkingu Opće bolnice Dubrovnik, Dr Roka Mišetića 2, svakog radnog dana i subotom od 07:30 – 10:00 sati. Najava za testiranja vrši se putem e-maila info.covid.test@bolnica-du.hr Za osobe koje se testiraju na osobni zahtjev moguće je uzimanje uzorka i nedjeljom uz prethodni dogovor i najavu na gore navedeni e-mail.

– Za PCR testiranje rezultat testa dostavljamo na zahtjev osobe koja se testirala putem e-maila 12 sati nakon uzorkovanja a najkasnije do 24 sata na hrvatskom i engleskom jeziku. Za brzo antigensko testiranje rezultat testa izdaje se na hrvatskom i engleskom jeziku 15 minuta nakon uzorkovanja u papirnatom obliku ili putem elektroničke pošte najkasnije 2 sata nakon uzorkovanja – poručili su iz bolnice.

Pročitajte još

U Hrvatsku stiže milijun doza cjepiva protiv omikrona

Dulist

EPIDEMIOLOG KAIĆ O KORONAMJERAMA ‘One nam više ne trebaju’

Dulist

Capak otkriva hoće li se vratiti mjere zbog porasta oboljelih od koronavirusa

Dulist