Koronavirus u Hrvatskoj

Nove cijene testova na COVID-19 u OB Dubrovnik

U Općoj bolnici Dubrovnik na snazi su nove cijene za testiranje na COVID-19 za osobe koje se testiraju na osobni zahtjev. Cijena PCR testa na punktu ‘DRIVE-IN’ je 650,00 kuna, a cijena brzog antigenskog testa na punktu ‘DRIVE-IN’ je 150,00 kuna.

Uzimanje uzoraka provodi se po principu DRIVE-IN ispred montažnog objekta na parkingu Opće bolnice Dubrovnik, Dr Roka Mišetića 2, svakog radnog dana i subotom od 07:30 – 10:00 sati. Najava za testiranja vrši se putem e-maila info.covid.test@bolnica-du.hr Za osobe koje se testiraju na osobni zahtjev moguće je uzimanje uzorka i nedjeljom uz prethodni dogovor i najavu na gore navedeni e-mail.

– Za PCR testiranje rezultat testa dostavljamo na zahtjev osobe koja se testirala putem e-maila 12 sati nakon uzorkovanja a najkasnije do 24 sata na hrvatskom i engleskom jeziku. Za brzo antigensko testiranje rezultat testa izdaje se na hrvatskom i engleskom jeziku 15 minuta nakon uzorkovanja u papirnatom obliku ili putem elektroničke pošte najkasnije 2 sata nakon uzorkovanja – poručili su iz bolnice.

Pročitajte još

Hrvatska ima 10.500 novih slučajeva koronavirusa, preminulo je 59 osoba

Dulist

U županiji 377 novooboljelih, jedna osoba preminula

Dulist

Nije istina da bez COVID potvrde nećete moći kod liječnika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija