Aktualno

Nitko neće Mironju

Kamenolom Mironja, zajedno s još nekoliko nekretnina koji se s njime prodaju u paketu, na drugoj javnoj dražbi nije privukao zainteresirane kupce.

Prodaja po početnoj cijeni od 20 milijuna i 390 tisuća kuna, za razliku od prve dražbe, nije privukla niti jednog kupca što je zapravo još jedan dokaz da je građevinske tvrtke s juga zahvatila kriza. Za Mironju su, naime, još u rujnu 2010. godine na prvoj javnoj dražbi licitirale čak dvije tvrtke – Obšivač iz Metkovića te Dubrovnik ceste.

No, zbog žalbe Obšivača, koji je u nadmetanju s Dubrovnik cestama Mironju i kupio za visokih 25 milijuna kuna, sve je propalo. Odlukom drugostupanjskog suda, u ovom slučaju Visokog trgovačkog suda, odbijena je žalba Obšivača, pa se krenulo u potpuno novi postupak – drugu usmenu javnu dražbu.

Ništa bolje danas nisu prošle ni ostale nuđene nekretnine poput stanova na Kapelici, osim zemljišta u Komolcu koje je, o čemu smo već pisali, kupio Vodovod za oko 383 tisuće kuna. Na idućoj dražbi Mironja će se nuditi po nižoj cijeni budući da se iz njega izuzima tesarsko-armirački pogon u Komolcu za što je interes za kupnju iskazao također Vodovod.
 
 
Ništa bolje nisu prošle ni druge nekretnine s današnjih dražbi poput stanova na kapelici, koji
 

Pročitajte još

Pročitajte tko je u ponedjeljak i utorak bez struje

Dulist

OTVORENO PISMO SVEUČILIŠTU Ivo Lučić: Znanost bez etike otvara širom prostor šarlatanima i teorijama zavjere

Dulist

PROČEŠLJALI SMO POSLOVANJE DUBROVAČKE TVORNICE Najam ‘donio’ TUP-u u 2020. skoro 4 milijuna kuna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija