Zanimljivosti

Ništa od sanacije – bez asfalta

Ništa od sanacije - bez asfalta

Ni jedanaest dana nakon puknuća vodovodne cijevi kolnik na Lapadskoj obali nije saniran. Razlog – nema asfalta pa Dubrovnik ceste s kojima Vodovod Dubrovnik ima ugovor, nije u mogućnosti oštećeni kolnik asfaltirati.

O ovom problemu govorio je jutros direktor Vodovoda Branko Negodić dodajući kako vjeruje da će ovakvih problema biti i ubuduće, dok se ne riješi asfaltna baza u blizini Dubrovnika.

No, pročelnik UO za promet Dinko Mirić podsjetio je na obvezu investitora, u ovom slučaju Vodovoda, na privremeno zatvaranje ovakvih iskopa betonom do isporuke asfalta sukladno Odluci o komunalnom redu.

Znamo da to košta, ali upućujem zamolbu svima koji zbog hitnih intervencija moraju raditi iskope na prometnicama površinu barem privremeno saniraju betonom, ukoliko asfalt nije moguće nabaviti u kratkom roku od jedan do dva dana – rekao je pročelnik Mirić.

Kako naglašavaju iz gradske uprave, infrastruktura Lapadske obale će se konačno riješiti izgradnjom prometnice i obale koja je predviđena u nedavno donesenom UPU-u Gruž, za što je u tijeku izrada projektne dokumentacije i izdavanje potrebnih dozvola i suglasnosti.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1567. Umro Marin Držić

Dulist

[VIDEO] MLADI IZUMITELJI Andro i Niko Stanoš od smeća napravili tenk na daljinsko upravljanje

Dulist

KONZUMACIJA MESA KOD HRVATA Puno ih voli pršut, kulen, teletinu i janjetinu, ali ne mogu ih priuštiti

Dulist