Aktualno

Nikolina Vicelić odlazi iz JLH-a

Nikolina Vicelić, članica Uprave i direktorica korporativnih komunikacija JLH-a napušta ovu hotelsku grupaciju.

Medije je tako obavijestila kako se zaključno s današnjim danom, 4. siječnjem sporazumno prekida njen radni odnos u grupaciji Jadranski Luksuzni Hoteli. Zahvalila se na izvrsnoj suradnji i korektnom izvještavanju o JLH hotelskoj grupaciji tijekom proteklih 10 godina.

– Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo surađivati s Vama. Koristim prigodu zahvaliti Vam se na izvrsnim tekstovima, ali i na kritikama, koje su često puta poslužile kao korektiv u poslovanju grupacije JLH. Izuzetno sam ponosna da sam dugi niz godina bila dio tima hotelske grupacije Jadranski Luksuzni Hoteli, grupacije u kojoj sam imala priliku mnogo toga naučiti, napredovati i upoznati drage ljude.

Grupacija JLH posljednjih godina osvojila je najveći broj prestižnih međunarodnih i domaćih nagrada i priznanja, a istodobno su o dubrovačkim hotelima grupacije JLH: Excelsioru, Palacu, Bellevue pisali brojni poznati svjetski časopisi poput Conde Nast Travellera, The Sunday Times Travela, Sunday Timesa, Guardiana, New York Times i sl. O grupaciji JLH izvještavale su i brojne svjetske televizijske postaje poput BBC-a, CNN-a i sl. pozicionirajući JLH hotele na top ljestvice najboljih hotela.

Posebno zadovoljstvo bilo je raditi na projektima Zvijezde pod Zvijezdama i Dubrovnik Film Meeting, kada su Dubrovnik pohodile brojne svjetske zvijezde A liste, a ime Dubrovnika i JLH hotela objavljivalo se na svim svjetskim portalima i medijima. Grupacija JLH je prepoznala potencijal Dubrovnika i tijekom proteklih godina dala je značajan doprinos promociji destinacije Dubrovnik, a JLH hotele je pozicionirala kao lidere luksuznog hotelijerstva u regiji.

Vjerujem da će grupacija ALH u budućnosti biti još uspješnija kompanija i da će postizati još bolje rezultate, sto i želim Upravi ALH i svim djelatnicima – navela je Nikolina Vicelić u svojevrsnom oproštajnom mailu medijima.

Pročitajte još

RAZGOVOR: MATO BUTIJER Apsolutno sam siguran da će se žalba za placu u Gružu riješiti u našu korist

Leona Rašica

‘Kvadrat’ građevinskog zemljišta u našoj županiji 200, a u Požeško-slavonskoj 18 eura

Dulist

Predstavljena knjiga ‘Od mrvice do lavice’ Karmen Kmetović Prkačin

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija