Zanimljivosti

Ni snijeg nije spriječio male maškare Mokošice

Ni snijeg nije spriječio male maškare Mokošice

"Maškarani bal djece Mokošice" održan je jučer po hladnom ali sunčanom vremenu od 10.30 do 12.30 sati u Eko parku Ombla , a sudjelovalo je oko stotinjak malih maškara i maškarica.

Budući da je snijeg stao i pojavilo se sunce, u 10.30 maškarani bal se "preselio" u prostrani eko park.

– Bilo je raznih maškara i maškarica od princeza, kraljica, Batmana, Spidermana, Pipi dugih čarapa, Snjegulica, pčelica, žabica, cvjetića, beba, mišića, zeka, mama, Trnoružica, klauna do bakica, Indijanaca, Maca Kitty, političara, buduće gradonačelnice Mokošice i ostalih maski – poručili su iz Eko Omblića.

Maškarama i maškaricama nije nedostajalo toplih krafena i čajeva, torta, kolačića, grickalica, prirodnih sokova, muzike, plesa i druženja.

Žiri sastavljen od mladih ekoaktivista Zelenog Sunca  izabrao je najslađe, najmlađe, naj-eko, najsmješnije i najinventivnije maškare i maškarice i nagradio ih, a onda su sve maškare i maškarice dobile prigodne poklone od donatora iz Grada i iz Mokošice.

– Hvala svim maškarama i maškaricama što su došli na naš već 14. "Maškarani bal djece Mokošice" i što su nam uljepšali ove vesele pokladne dane .Vidimo se dogodine! Zdravi nam i radosni bili – poručili su Eko Omblići.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1567. Umro Marin Držić

Dulist

[VIDEO] MLADI IZUMITELJI Andro i Niko Stanoš od smeća napravili tenk na daljinsko upravljanje

Dulist

KONZUMACIJA MESA KOD HRVATA Puno ih voli pršut, kulen, teletinu i janjetinu, ali ne mogu ih priuštiti

Dulist