Zanimljivosti

Održan edukacijski ciklus za volontere

Udruga DRVO Mladih Bonsai , u suradnji s udrugom MI iz Splita, provela je edukacijski ciklus „Manadžment volotera“ u prostorijama DURA-e koji se sastojao od dva dvodnevna modula.

Edukacija je dio projekta financiranog od strane Ministarstva socijalne politike i mladih pod nazivom „Burza dobrote“ . Program edukacije vodio se smjernicama Hrvatske mreže volonterskih centara, a mentori radionica bili su stručnjaci iz Volonterskog centra Split.

Polaznici edukacije su bili visoko motivirani, te su svojim radom su znatno utjecali na kvalitetu rasprave. Timska atmosfera je rezultirala visokom produktivnošću zahvaljujući raznolikosti znanja i vještina prisutnih polaznika. Ona nas je i inspirirala na razmišljanje o organizaciji određene vrste kontinuirane suradnje i međusobne podrške, no o tome više u nekom budućem članku.

Antonio Benussi iz Deše, Jadranka Marčep iz Rine Mašere, Marija Vukorepa iz Ruke ljubavi, Marko Grgurević iz Grada Dubrovnika, odjel OŠSSCD, Martina Rašica iz Udruge sovcijalnih radnika, Minka Sinanović iz Rine Mašere, Rea Popović iz Cenntra za socijalnu skrb Dubrovnik, Roberto Machiedo iz udruge Zajedno do zdravlja, Tomo Marić –iz HCK Dubrovnik, Zdravka Uroda iz HZZZ Dubrovnik te Živko Šimunović – HCK Dubrovnik službeno su završili kompletan ciklus, postali kompetentni za koordinatore volontera i dobili potvrdu o tome.

Kroz ovu funkciju Volonterskog centra Dubrovnik kao edukatora na području uspostave i održavanja standarda u radu s volonterima, jača infrastrukturna osnova za razvoj organiziranog volontiranja na području grada Dubrovnika.

– Čestitamo svima i zahvaljujemo se na vašem trudu i na odličnoj atmosferi. Posebno se zahvaljujemo glavnom volonteru ove edukacije Allberttu Topiću bez kojeg ne bismo ni približno tako uživali u pauzama, a da ne zaboravimo kako ne bismo imali tako originalnu uspomenu s edukacije – prekrasne unikatne origami kugle – istaknuli su iz Volonterskog centra Dubrovnik.
 

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] ČESTITKE! Svečana promocija diplomanata Sveučilišta Libertas

Dulist

Znate li tko je održao prvo kulturno događanje u prosincu 1991.?

Dulist

Besplatna stručna vodstva po Gradu ‘Umjetnici iz fundusa UGD u javnom prostoru’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija