Zanimljivosti

“Nepropisno parkiranje u nadležnosti policije”

U sklopu akcije “Pokrenimo gradsku upravu”, koju duList provodi od ožujka u suradnji s građanima Dubrovnika, jedna naš čitatelj upitao je vezano za parkiranje autobusa i kamiona na parkingu u Hladnici.

Odgovore na njegova pitanja koju tarifu pri tom primjenjuje Sanitat, ili je to postalo divlje parkiralište potražili smo u gradskoj upravi. Evo što su nam odgovorili.

– Zabilježeni su problemi s parkiranjem u ulici Josipa Kosora prema naselju Hladnica. Sanitatov je na ovom području samo dio parkinga uz malonogometno igralište te se na njemu, na označenim mjestima, vrši naplata, dok ostatak parkirnih mjesta pripada okolnim zgradama.

Veći problem je parkiranje automobila, ali i autobusa i kamiona na ulici prema Hladnici, izvan zone naplate, gdje se sukladno prometnim propisima ona i ne može uvesti jer nema tehničkih uvjeta. Za nepropisno parkiranje je nadležna prometna policija – ističu iz gradske uprave.
 

Pročitajte još

SVJETSKI DAN KAZALIŠTA ‘Čuvajmo pisce i glumce, jer pisci su Riječ, a glumci Govor’

Dulist

HUMANITARNI BUVLJAK Čak 2424 eura prikupljena za Udrugu Down sindrom!

Dulist

Sportski duh, navijanje, smijeh i radost zavladat će u utorak župskom školom!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija