Zanimljivosti

Igralište na Ilijinoj glavici se redovito čisti!?

DuList je dobio pritužbe građana kako je igralište na Ilijinoj glavici puno smeća te kako predstavlja izvor zaraze za svu djecu školskog, ali i nižeg uzrasta koja se tamo svakodnevno igraju. No, to nije prvi put da su nas za nečistoću i neodržavanje ovog igrališta upozorili roditelji djece koja mu gravitiraju.

O tome je duList pisao u svom prvom broju iz listopada 2011. godine, i tada nam je, kao i danas rečeno da se igralište održava.

Prema najnovijem odgovoru Grada Dubrovnika igralište je u sasvim primjerenom stanju: 
– Igralište na Ilijinoj glavici koristi OŠ Marina Držića za vrijeme nastave, a izvan tog vremena i ljeti je u mreži igrališta Grada Dubrovnika. Igralište se redovito čisti i održava, a redovito održavanje će se pojačati od jeseni. Rekonstrukcija igrališta se planira po završetku radova na Ilijinoj glavici i javnoj garaži – istaknuto je iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

SLAVNA PROŠLOST REPUBLIKE Na današnji dan Dubrovčani odlučili: Ukida se ropstvo!

Dulist

Na WhatsAppu odsad možete slati poruke samima sebi

Dulist

USUSRET FESTI Ne propustite slatke i slane radionice u DEŠI

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija