Zanimljivosti

Natječaj za stipendije do 15. veljače

Natječaj za stipendije do 15. veljače

Još samo nekoliko dana ostalo je za prijave na natječaj za stipendije koje dodjeljuje Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju.

Fond za stipendije i financijske potpore za  akademsku godinu 2012./2013. iznosi ukupno 2,5 milijuna kuna, što znači da svi prijavljeni kandidati imaju velike šanse za osvajanje stipendije. Prijave na natječaj zaprimaju se do srijede, 15. veljače a rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2012.
 
Prijaviti se mogu svi učenici četvrtih razreda srednjih škola kao i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje.
 
Financijska potpora dodijelit će se kvalificiranim kandidatima za studiranje na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju, u Zagrebu i Dubrovniku, za slijedeće akademske programe: Informacijske tehnologije, Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima te Međunarodno poslovanje.
 
Svi zainteresirani trebaju ispuniti obrazac za prijavu na stranici www.acmt.hr i u referadi škole, u Zagrebu i u Dubrovniku, dostaviti svjedodžbe iz srednje škole, napisati motivacijski esej te obaviti kratak intervju. Kriterij za odabir bit će dosadašnja akademska postignuća, a posebno će se uzeti u obzir financijske potrebe kao i motivacija za studiranje na RIT/ACMT-u.
 
Dodijeljene stipendije studentima će pokrivati značajan dio godišnje školarine tijekom sve četiri godine studija.
 
Cilj Američke visoke škole je kontinuirano povećavati iznos financijskih potpora, stoga se očekuje da će već u idućoj akademskoj godini svaki drugi student primati neki oblik financijske potpore.
 
Za više informacija o otvorenom natječaju kontaktirajte nas na brojeve telefona 01 643 9100 i 020 433 000, te na e-mail adresu: admissions@acmt.hr.

Pročitajte još

KAKO IZBIJELITI JAJA? S octom i vodom u tri jednostavna koraka

Dulist

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist