Grad

NATJEČAJ ZA RAVNATELJA LOKRUMA Jedan kandidat se povukao, pravovaljano je sedam pristiglih prijava

NATJEČAJ ZA RAVNATELJA LOKRUMA Jedan kandidat se povukao, pravovaljano je sedam pristiglih prijava

Ovog petka održana je sjednica Upravnog vijeća Javne ustanove Rezervat Lokrum na kojoj su se otvorile prijave pristigle na natječaj za radno mjesto ravnatelja Javne ustanove Rezervat Lokrum, potvrdili su nam iz ove ustanove.

Istaknuli su kako je do 26. listopada 2020. godine pristiglo ukupno devet prijava. Nakon detaljnog pregleda pristiglih prijava i popratne dokumentacije, Upravno vijeće je ustanovilo da je od ukupno 9 prijava, 7 prijava pravovaljano, jer za jednu nije dostavljena potpuna dokumentacija, a jedan kandidat se povukao iz postupka. Kandidatima koji ispunjavaju sve uvjete propisane natječajem objavljenim na službenim stranicama Javne ustanove Rezervat Lokrum dostavit će se privola za obradu i objavu osobnih podataka bez čega, sukladno propisima o GDPR-u, iz ove Javne ustanove nisu u mogućnosti objaviti imena, te će se kandidate pozvati na testiranje i razgovor, kako je bilo definirano natječajem.

Konačna odluka o kandidatu kojeg će Upravno vijeće predložiti Gradskom vijeću Grada Dubrovnika trebala bi, kako doznajemo, biti donesena do 25. studenog.

Podsjetimo, kako je DuList već pisao, na natječaj se prijavio dubrovački poduzetnik Mislav Bilić koji je i prethodno 2018. bio među kandidatima prijavljenim za natječaj za čelnu poziciju Lokruma kada je na to mjesto došao Ivica Grilec. Svoju prijavu za DuList potvrdio je nekadašnji predsjednik Uprave Hotela Maestral Julio Srgota, a očekuje se i kako se na natječaj prijavila i sadašnja v.d. ravnateljice Nikolina Grković koja pak nije željela komentirati svoju eventualnu kandidaturu.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist