Aktualno

COVID POREMETIO ROKOVE Za ravnatelja Lokruma devet kandidata, sva imena poznata u petak

COVID POREMETIO ROKOVE Za ravnatelja Lokruma devet kandidata, sva imena poznata u petak

Na zaključeni natječaj za ravnatelja JU Rezervata Lokrum pristiglo je ukupno devet prijava. Kako smo neslužbeno doznali na natječaj se prijavio dubrovački poduzetnik Mislav Bilić koji je i prethodno 2018. bio među kandidatima prijavljenim za natječaj za čelnu poziciju Lokruma kada je na to mjesto došao Ivica Grilec. Svoju prijavu za DuList potvrdio je nekadašnji predsjednik Uprave Hotela Maestral Julio Srgota, a očekuje se i kako se na natječaj prijavila i sadašnja v.d. ravnateljice Nikolina Grković koja pak nije željela komentirati svoju eventualnu kandidaturu. Ipak, zbog novonastale situacije na Lokrumu u kojoj je jedna zaposlenica pozitivna na COVID-19, dok ih je dvoje u preventivnoj samoizolaciji, što je za DuList potvrdila v.d. ravnateljice Grković, pristigle prijave za ravnatelja Lokruma otvarat će se sljedeći petak.

Podsjetimo, novi ravnatelj ili ravnateljica, pored općih uvjeta poput punoljetnosti, hrvatskog državljanstva i zdravstvene sposobnosti morat će zadovoljiti i one stručne kriterije. Sukladno tekstu natječaja, kandidat za novog ravnatelja mora imati završeni preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij, najmanje pet godina radnog iskustva u struci, aktivno znanje jednog svjetskog jezika, znanje rada na računalu, poznavanje MS Office paketa.
Uvjet stručnog zvanja, tj. stupnja obrazovanja ispunjava i osoba koja je po ranijim propisima stekla visoku stručnu spremu odgovarajuće struke. Kandidati koji su podnijeli pravovremenu i potpunu prijavu te koji zadovoljavaju formalne uvjete propisane natječajem bit će pozvani na provjeru znanja i sposobnosti putem testiranja i intervjua pred Povjerenstvom. Na temelju rezultata provedenog testiranja i intervjua, Upravno vijeće predložit će Gradskom vijeću Grada Dubrovnika kandidata za imenovanje, navedeno je u natječaju.

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist