Grad

ODGOĐEN KONFERENCIJA ASTA Američki stručnjaci u turizmu u Dubrovnik ipak stižu u travnju 2021.

Uslijed novih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, uzrokovanih epidemiološkom situacijom u Hrvatskoj, nažalost, konferencija ‘ASTA DESTINATION EXPO’, koja se u prosincu ove godine trebala održati u Dubrovniku, u Hotelu Valamar Lacroma, odgođena je za 15. – 18. travnja 2021. godine.

Konferencija ‘ASTA DESTINATION EXPO 2021’, koja će se uz potporu Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice grada Dubrovnika održati u Dubrovniku, jedinstvena je prilika za promociju Dubrovnika i Hrvatske. Ugošćavanje brojnih američkih stručnjaka u turizmu u Dubrovniku, koji će na B2B sastancima direktno s hrvatskim pružateljima usluga u turizmu dogovarati poslove bit će neophodna optimistična poruka cijeloj putničkoj industriji na početku slijedeće turističke sezone. Američko tržište je, odmah nakon britanskog, drugo najvažnije emitivno tržište za Dubrovnik te je 2019. godine u Dubrovniku boravilo 159 146 američkih turista (16 posto više nego 2018. godine), a ostvareno je 442 256 noćenja (15 posto više nego 2018. godine).

Pročitajte još

‘Ljeto u Lazaretima’ počinje uz klapu Cambi

Dulist

Sanitat počinje sa zaprašivanjem, evo gdje i kad!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija