Aktualno

Napustio nas je cijenjeni radijski voditelj Miljenko Jelača

Miljenko Jelača, radijski voditelj i veteran, glazbeni publicist i pravni stručnjak napustio nas je u 77. godini života.

Miljenko Jelača ime je uz koje, ma koja god generacija slušatelja bili, većina naših sugrađana instiktivno veže pojam radija. Gospar Miljenko i Hrvatski radio jedno od drugog su bili neodvojivi. Kao petnaestogodišnjak je prvi put zakoračio u radijsku redakciju. Iza njega je bilo 60 godina bogatog i uspješnog radnog vijeka, kao glazbenog urednika i voditelja. Tijekom svoje karijere imao je zanimljvih ‘ulomaka’, a koje je podijelio u razgovoru za DuList u veljači 2021. godine. Među njima djelovanje je pod uredničkom palicom Drage Britvića, potom suradnja s Arsenom Dedićem na Jelačinim kompozicijama, ali i zanimljiva epizoda sa Zdenkom Runjićem te Oliverom 1975. kada je njihov Galeb tek raširio krila.

Pročitajte još

Provjerite tko je sve sljedećeg tjedna bez struje

Dulist

MARKO RAŠICA ‘Istražio sam tri stoljeća dubrovačkih bratovština. Iznenadilo me da pravne razlike i nema!’

Leona Rašica

PLASTIKA, STAKLO, GUME… Ronioci čistili podmorje u uvalama Luka i Bistrina

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija