Aktualno

Caritas na novoj/staroj lokaciji u Solitudu od 1. kolovoza

Caritas na novoj/staroj lokaciji u Solitudu od 1. kolovoza

Caritas Dubrovačke biskupije kroz mjesec srpanj 2022. godine seli iz sadašnjih prostorija na novu lokaciju: Vatroslava Lisinskog 13a. S radom na novoj lokaciji počinje 1. kolovoza 2022. godine.

Zbog toga iz Caritasa obavještavaju kako donacije odjeće i obuće, kao i sve druge materijalne donacije u ovom periodu, do daljnjega, neće biti u mogućnosti primati.

-Zahvaljujemo svim sugrađanima na razumijevanju. O promjenama i ponovnom početku prikupljanja odjeće ćete biti pravovremeno obaviješteni – javljaju iz Caritasa.

Korisnici pomoći Caritasa Dubrovačke biskupije internim načinom komuniciranja su već ranije obaviješteni o preseljenju te su unaprijed dobili redovnu mjesečnu pomoć.

Za sve upite vezane uz posudbe medicinskih/ortpoedskih pomagala putem redovnog programa Posudionice medicinskih pomagala, moguće je javiti se na neki od brojeva: 091 323 3925 te 020 612 240, kao i putem kontakt mailova navedenih na Caritasovoj mrežnoj stranici: https:/caritas.db.hr

-Dragi sugrađani,korisnici, volonteri i donatori, veselimo se novim susretima na našoj novoj lokaciji. Vidimo se uskoro! – poručuju iz biskupijskog Caritasa.

Pročitajte još

Nestašica lijeka za dijabetičare, a prepisuju ga kao sredstvo za mršavljenje!

Dulist

Županijska komora organizira manifestaciju kojoj će u fokusu biti nekretnine

Dulist

Nastavnici hrvatskog jezika Deranja i Asturić : Čitati, čitati i samo čitati. A sve kreće od roditelja!

Nora Di Leo