Aktualno

Caritas na novoj/staroj lokaciji u Solitudu od 1. kolovoza

Caritas na novoj/staroj lokaciji u Solitudu od 1. kolovoza

Caritas Dubrovačke biskupije kroz mjesec srpanj 2022. godine seli iz sadašnjih prostorija na novu lokaciju: Vatroslava Lisinskog 13a. S radom na novoj lokaciji počinje 1. kolovoza 2022. godine.

Zbog toga iz Caritasa obavještavaju kako donacije odjeće i obuće, kao i sve druge materijalne donacije u ovom periodu, do daljnjega, neće biti u mogućnosti primati.

-Zahvaljujemo svim sugrađanima na razumijevanju. O promjenama i ponovnom početku prikupljanja odjeće ćete biti pravovremeno obaviješteni – javljaju iz Caritasa.

Korisnici pomoći Caritasa Dubrovačke biskupije internim načinom komuniciranja su već ranije obaviješteni o preseljenju te su unaprijed dobili redovnu mjesečnu pomoć.

Za sve upite vezane uz posudbe medicinskih/ortpoedskih pomagala putem redovnog programa Posudionice medicinskih pomagala, moguće je javiti se na neki od brojeva: 091 323 3925 te 020 612 240, kao i putem kontakt mailova navedenih na Caritasovoj mrežnoj stranici: https:/caritas.db.hr

-Dragi sugrađani,korisnici, volonteri i donatori, veselimo se novim susretima na našoj novoj lokaciji. Vidimo se uskoro! – poručuju iz biskupijskog Caritasa.

Pročitajte još

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE Kod tinejdžera koji puše e-cigarete pronađeni toksični metali u urinu

Dulist