Aktualno

NAKON LUDILA ZATIŠJE Maturanti se primirili

Slavlje maturanata danas je krenulo već od ranog jutra i to požarom. Oko 7 sati vatrogasci su intervenirali zbog požara auto guma na cesti iznad Turističke škole i paljenja guma kraj Pomorske škole.

TUŠ-evci su divljali na cesti i tresli automobile, a građani su komentirali da su ove godine bili gori od pomoraca koji su se također od škole oprostili uz palež guma i bengalke.

Nakon slavlja, oko podneva su se maturanti zaputili na Stradun, a iz policije su istaknuli da je izazvan i požar na barci u Portu. Barka nije izgorjela, već je oštećen krov, a vlasnik će podnijeti prijedlog za kazneni progon. Uz to, kraj Gimnazije je planulo stablo, a požar su ugasili policajci.

Tijekom navedenih incidenata nitko nije ozlijeđen.

Dok su maturanti bili zaokupljeni ludilom, učenici Obrtničke i tehničke srednje škole očistili su školsko dvorište prepuno smeća nakon njihova slavlja.

Iako je slavlje krenulo rano i žestoko, maturanti su se primirili, te iz policije doznajemo da od 15 sati nije bilo nikakvih dojava.

Pročitajte još

Društvo arhitekata poziva na predavanje ‘Turizam, stanovanje i infrastruktura’

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] DEŠA VLAHUTIN Iako smo živjeli u raznim zemljama, želja mi je bila da se djeca rode u Gradu…

Mia Njavro Banić

Opća bolnica Dubrovnik raspisala novi natječaj za zakup parkinga

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija