DuList IN

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

barberic spanja

Nakon finala Zvijezde pjevaju, naš Mihovil Španja na društvenim mrežama objavio je status u kojem je posebno čestitao pobjedniku ovogodišnje sezone Igoru Barberiću. Kako ističe Španja, Barberić ga je oduševio i talentom i osobnošću.

-Prije nego se referiram na finale, imam potrebu napisati par riječi o ovom čovjeku do mene. Dakle, apsolutno sam uživao u njegovom svakom nastupu na probama i svim emisijama s njegovom mentoricom Ivanom Kindl. To koliko je on bio unutra, koncentriran i nadmoćan u pjesmama teško je opisati. Mr Voice, koji se doslovno prošetao kroz svih šest epizoda 13.sezone Zvijezde pjevaju, oduševio me koliko je jednostavan, pristupačan i toliko topla ljudska duša. Biti s njim na pozornici bila je velika čast i kao što sam rekao sinoć, idući put kad ga budem gledao i slušao morat ću platiti ulaznicu. Nagrada ide u prave ruke. Kapa do poda majstore. Bio je pravi gušt dijeliti podij s tobom – napisao je Španja uz fotografiju s Barbarićem.

Podsjetimo, Igor Barberić pobjednik je 13. sezone popularnog showa Zvijezde pjevaju koji je do svoje pobjede stigao uz mentoricu Ivanu Kindl. U finalu su se našli uz našeg olimpijca Mihovila Španju i njegovog mentora Gorana Boškovića te glumicu Deu Presečki i mentora Dina Petrića.

 

Foto Mihovil Španja Fb

Pročitajte još

PRIPREMITE KOKICE Što donosi novi program Kinematografa Dubrovnik?

Dulist

Promidžbeni film TZ općine Konavle ‘Come home’ osvojio je prestižni bronačni Telly Award

Dulist

Mihaela Pavlović natjecat će se u četvrtfinalu popularnog ‘Survivora’

Dulist