Aktualno

[NAJLJEPŠA VIJEST OVOG VIKENDA] Nova humanitarna akcija Poliklinike Glavić!

‘Ovdje nismo kako bismo iz života za sebe izvukli sve što možemo, nego kako bismo pokušali usrećiti druge.’ riječi su začetnika moderne medicine, dr. Oslera čijom se mišlju vodimo u želji da uz pomoć još jedne HUMANITARNE AKCIJE pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija, onima od kojih su mnogi odustali.

Ovo je početak poruke, odnosno poziva iz Poliklinike Glavić koja organizira novu humanitarnu akciju. Pročitajte detalje u nastavku:

Potaknuti brojnim medicinskim napretcima naših pacijenata koji su se, upravo zahvaljujući najučinkovitijoj neurorehabilitaciji robotikom na LOKOMATU, vratili samostalnom životu te stali na vlastite noge i osjetili ljepotu samostalnih koraka, Poliklinika Glavić Dubrovnik odlučila je podijeliti uspjeh projekta “Robotikom do samostalnog hoda i smanjenja stope invalidnosti” SUFINANCIRANOG iz FONDOVA Europske unije te pokloniti BESPLATNU NEUROREHABILITACIJU za PET najpotrebitijih pacijenata iz zemalja članica Europske unije, ali i iz zemalja koje će to tek postati.

Stoga, pozivamo i Vas da zajedničkim snagama i širenjem dobrih vijesti pomognete da ovaj krug sreće i dobrote dođe do svih pacijenata, posebno onih ekonomski najugroženijih među nama, kojima bi neurorehabilitacija robotikom uz pomoć nasuvremenije tehnologije, mogla vratit ono najvažnije – nadu, nadu u neko bolje sutra i mogućnost nekog novog početka i samostalnijeg života o kojem su do sada samo mogli sanjati.

Obavijestite vaše najbliže, susjede, prijatelje, poznanike i sve one koji možda nemaju mogućnost pristupa modernim tehnologijama o ovoj akciji Poliklinike Glavić Dubrovnik i neka nam svoju medicinsku dokumentaciju pošalju na e-mail humanitarna.akcija@poliklinika-glavic.hr zaključno s 11.05.2018.

Stručni neurorehabilitacijski tim Poliklinike Glavić koji se sastoji od neurologa, fizijatara i fizioterapeuta pregledat će svu pristiglu dokumentaciju te, ovisno o brojim medicinskim i ne medicinskim faktorima, odlučiti o pet najpotrebitijih pacijenata koji će dobiti potpuno besplatnu neurorehabilitaciju u Poliklinici Glavić Dubrovnik.

Odluku o primanju u neurorehabilitaciju robotikom u Poliklinici Glavić Dubrovnik pacijenti će dobiti 14. svibnja 2018., a ciklus rehabilitacije započet će se provoditi već od 1. lipnja. 2018. godine.

Ova akcija ne odnosi se na naše pacijente koji već imaju dogovorene upisane humanitarne termine za 2018.godinu.

Pomažući drugima i dajući dio sebe ostavljamo ovaj svijet ljepšim mjestom za one koji dolaze.

Pročitajte još

MAJA I MIRKO: ‘SVIMA OD SRCA HVALA’ Humanitarnom akcijom u Verandi prikupljeno više od 67 tisuća kuna

Dulist

KONGRES UGOSTITELJA I TURISTIČKIH DJELATNIKA Župan: Pokazali smo da se možemo nositi s najvećim krizama

Dulist

OVAJ TJEDAN Besplatna radionica ‘Kako samostalno voditi paušalni obrt’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija