Aktualno

[FOTOGALERIJA IZ ŽUPE] SQUARE u četvrtfinalu prvenstva Hrvatske!

[FOTOGALERIJA IZ ŽUPE] SQUARE u četvrtfinalu prvenstva Hrvatske!

Malonogometaši Squarea izborili su nastup u doigravanju za prvaka Hrvatske! ‘Crveno-plavi’ su večeras u Župi dubrovačkoj nadigrali zagrebački Alumnus rezultatom 7:4 (2:1) te isključivo zbog ostvarene pobjede izborili nastup u četvrtfinalu prvenstva Hrvatske!

Square je u prvom dijelu imao 2-0 (Daničić, Kuraja), međutim gosti su do odlaska na odmor smanjili na 2-1(Herceg)! U nastavku apsolutna dominacija ‘crveno-plavih’ i još pet pogodaka u mreži ‘Studenata’.

Rezo je u nastavku pogodio za 3:1 u 31. minuti, a svega minutu poslije postiže svoj drugi pogodak za 4:1! Pet minuta prije kraja vratar Zoran Primić postiže pogodak preko cijelog terena za ‘petardu’ u mreži Alumnusa (5:1)! Gosti su zaigrali na sve ili ništa, a dvije minute prije kraja semafor je pokazivao 5:3! Ipak, minutu i pol prije kraja Rezo krade loptu na svojoj polovici te udarcem preko cijelog terena postiže svoj treći pogodak za 6:3!

Nakon toga gosti smanjuju iz udarca s deset metara na 6:4, međutim u posljednjim sekundama točku na ‘i’ ove velike i vrijedne pobjede stavlja Haron Džanković pogotkom za konačnih 7:4!

Square će utakmicu za plasman u polufinale igrati protiv makarskog Novog Vremena! Susret četvrtfinala igra se već idući vikend u Makarskoj!

Izvor: dbksport

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist