Zanimljivosti

Najdraži dio godine

Kako bi se što ljepše provelo ovo blagdansko vrijeme, dječji vrtić Ciciban organizira raznovrsne akcije za svoje mališane. Cijeli vrtićki prostor prigodno je ukrašen, a djeca su posebno raspoložena. Kroz cijeli vrtić osjeća se blagdanski ugođaj.

– Ovaj dio godine svima nam je nekako najdraži. Povodom Sv. Nikole djeca su izrađivala svakojake čizmice za svoje poklone, a Mješovita grupa 2 zajedno sa svojim roditeljima i odgajateljima sudjelovala je i u humanitarnoj akciji „Pokrijmo im kuću srcima“ za udrugu Dva skalina. U vrtiću svakodnevno čitamo, slikovnice, pričamo priče o Božiću, malom Isusu i njegovom rođenju, posijali smo pšenicu, izradili ukrase i svi zajedno okitili jelku, a za svoje najdraže čestitke su već spremne – govori mlada odgajateljica Antonia Nikolić.
 

DJEČJE MISLI
Što je za tebe Božić?

Roko Zvone, 5 godina: Volim se najviše igrati za Božić doma i sretan sam kad dobijem igračke ispod bora i kad se s njima mogu igrati.  Najdraže su mi ninja kornjače i Bey Blade.
Mia Milovčević, 5 godina:  Prije Božića uvijek sređujem svoju sobu i radujem se poklonima ispod bora. Volim i jesti kolače koje mama pravi za Božić.
Sara Kožul, 6,5 godina: Veseli me ukrašavanje bora za Božić i volim se igrati doma kad je Božić. Sretna sam što se Božić bliži i što ću dobiti poklone.
Stijepo Goga, 5 godina:  Sretan sam kad na Božić s mamom idem na misu i kada svi zajedno kitimo bor.  Veseli me i kada dobijem neki lijepi poklon za Božić ispod bora.
Toni Puljizević, 6,5 godina:  Božić mi je najdraže doba u godini, tada sam najsretniji. Volim kititi bor doma i ić na misu. Jedva čekam kad će Božić i da vidim koji ću poklon dobiti.
Laura Ćurlica, 6 godina:  Ja jako volim Božić, a najviše zato što se tada moj brat i ja ne svađamo.  Sretna sam kad je Božić i zato što tada ukrasimo cijeli stan i kitimo bor.
Dora Japunčić, 6,5 godina: Najviše volim kiti bor za Božić i sretna sam kad u vrtiću pjevamo božićne pjesme i kada nam tete pričaju o Božića. Veselim se što je Božić brzo.
Marta Vugdelija, 6 godina:  Radujem se što će brzo Božić i što smo u vrtiću radili ukrase. Najviše od svega volim kićenje bora za Božić i igranje.

 

Pročitajte još

Pogledajte izložbu podvodnih fotografija u Sponzi

Dulist

Više od 220 tisuća ljudi gledalo je lani hrvatske filmove

Dulist

SJEĆATE LI SE? Na današnji dan 2012. Dubrovnik i okolicu zahvatila ciklona ‘Gabor’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija