DuList IN

Najavljeno otvorenje prvog Hard Rock Cafea u Hrvatskoj

Najavljeno otvorenje prvog Hard Rock Cafea u Hrvatskoj
Hard Rock® najavljuje otvorenje prvog Hard Rock Cafea® u Hrvatskoj

Ovog će travnja Hard Rock Cafe Dubrovnik prvi put otvoriti svoja vrata u samom srcu stare gradske jezgre Dubrovnika. Povijest Dubrovnika starija je više od 2 000 godina. Zahvaljujući svojoj iznimnoj kulturnoj i povijesnoj baštini Dubrovnik je postao međunarodno središte, napredan i multikulturalan grad na raskrižju Europe i Azije, Istoka i Zapada koje okuplja i informacijsko-tehnološki sektor.

Hard Rock Cafe Dubrovnik smješten je u povijesnom i turističkom centru grada, okružen srednjovjekovnim zidinama dužine 1 940 metara. Dubrovnik je jedno od kulturnih središta Hrvatske koje tijekom cijele godine nudi raznovrstan sadržaj kulturnih događanja i festivala.

Postao je jedan od najpoznatijih europskih gradova i naravno, glavna kulisa za mnoge filmove i povijesne dramske serije. Šarm Hard Rock brenda izvrstan je dodatak srednjovjekovnom šarmu starog grada koji se savršeno uklopio u spoj modernih restorana i bogate povijesti. Uspješno smo spojili dva različita razdoblja tako da smo naš kafić i restoran smjestili u nekadašnjem samostanu koji je pažljivo obnovljen do najsitnijih detalja kako bi se osiguralo da se zadrže, prikažu i dobro sačuvaju jedinstvene i izvorne karakteristike povijesne građevine.

Hard Rock Cafe Dubrovnik nalazi se na adresi Poljana Paska Miličevića 4 u staroj gradskoj jezgri Dubrovnika. Ovaj nekadašnji samostan površine 850 četvornih metara može primiti preko 400 gostiju u tri glavna prostora: unutarnjem prostoru, prekrasnom atriju u dvorištu koji oduzima dah i u još jednom vanjskom prostoru s pogledom na prepoznatljivu Veliku Onofrijevu fontanu.

Gosti Hard Rock Cafea Dubrovnik imaju mogućnost razgledati zidove na kojima su postavljene memorabilije koji prikazuju seriju jedinstvenih memorabilija legendarnih glazbenika diljem svijeta.

U Hard Rock Cafeu Dubrovnik gostima je na raspolaganju veliki izbor autentičnih okusa s najsvježijim visokokvalitetnim namirnicama s jelovnika Hard Rocka, uključujući originalni Legendary® Burger iz serije Signature Steak Burgers, ukusna specijalna predjela, malene zalogaje, bogat izbor salata, sendviča i različitih dezerata. U ponudi restorana je i bogat izbor pića, od točenog piva i vina do raznovrsnih koktela iz čije ponude se izdvaja koktel Hurricane s potpisom Hard Rocka do velikog izbora Alternative Rock bezalkoholnih napitaka. Hard Rockova svjetski poznata trgovina Rock Shop® smještena je u sklopu restorana i nudi iskustvo kupnje jedinstvenog asortimana odjeće i modnih dodataka (klasičnih i prepoznatljivih majica, šešira, bedževa, čaša i drugih raznih dodataka) namijenjenih obožavateljima i kolekcionarima rocka.

Licencna prava za područje Dubrovnika pripadaju tvrtki Klarisa d.o.o..

– Drago nam je što je Dubrovnik – Hrvatska sada službeni član Hard Rock obitelji. Želja nam je ostvariti pozitivan utjecaj na ugostiteljsku industriju i standarde brenda. Donosimo duh i filozofiju brenda u zemlju bogatu glazbenim i kulturnim tradicijama predstavljajući modernu viziju vrhunskog restorana – izjavio je Tom Perez, potpredsjednik franšiznog poslovanja, Hard Rock International.

Za više informacija o Hard Rock Cafe Dubrovnik, posjetite službenu stranicu. Za kupovinu Hard Rock Cafe suvenira, posjetite online trgovinu Rock Shop. Za dodatne informacije o Hard Rock Cafe brendu, posjetite službenu stranicu.

Hard Rock International (HRI) jedna je od najpoznatijih tvrtki s poslovnicama u preko 70 zemalja na 255 lokacija koje uključuju vlastite/licencirane ili upravljane trgovine Rock Shop®, kafiće i događanja uživo. HRI je također pokrenuo zajedničko ulaganje pod nazivom Hard Rock Digital 2020. godine, online sportsku kladionicu, maloprodajnu kladionicu i internetsku platformu za igrice. Počevši s gitarom Erica Claptona, Hard Rock posjeduje najveću i najvrjedniju kolekciju jedinstvene glazbene memorabilije na svijetu s više od 86 000 predmeta, koja su izložena na njihovim lokacijama diljem svijeta.

Godine 2022. Hard Rock Hotels nagrađen je kao brend broj jedan u izvanrednom zadovoljstvu gostiju drugu godinu zaredom među hotelima više kategorizacije u studiji zadovoljstva gostiju hotela J. D. Powera u Sjevernoj Americi. Četvrtu godina zaredom Hard Rock brend je među najboljim brendovima u ovoj kategoriji. HRI je prva privatna tvrtka za online igrice koja je odabrana kao najbolja poduzetnička firma u SAD-u po mišljenju Deloitte Private i The Wall Street Journala drugu godinu zaredom.

Ugledni časopis Forbes izdvojio je Hard Rock među najboljim poslodavcima na svijetu, kao i najboljim poslodavcem za žene, manjine i mlade obrazovane ljude, te se izdvaja kao najbolji veliki poslodavac u industriji putovanja i zabave. Na dodjeli nagrada Global Gaming Awards 2022., Hard Rock je drugi put u četiri godine proglašen vodećom kompanijom. Hard Rock Hotels & Casinos su 2021. godine bili prvorangirani u anketi o zadovoljstvu usluge u igrama na sreću u kasinu koju su proveli Bristol Associates Inc. i Spectrum Gaming Group šesti put u posljednjih sedam godina.

Hard Rock International trenutno drži primarnu poziciju u investicijskom sektoru koju ocjenjuju Agencije za ocjenu investicija: S&P Global Ratings (BBB) i Fitch Ratings (BBB).

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist