Aktualno

Na Sveučilištu u Dubrovniku u tijeku prijave za pripreme za državnu maturu iz engleskog jezika

Centar za jezike Sveučilišta u Dubrovniku organizira pripreme za državnu maturu iz engleskog jezikaA i B razine. Program je namijenjen učenicima završnih razreda srednjih škola gimnazijskog, strukovnog i umjetničkog smjerate drugim kandidatima za polaganje državne mature. Prijave traju do 20. siječnja 2022. godine.

Ovaj tip tečaja preporučuje sesvima koji se pripremaju za bilo koju od dvije razine ispita engleskog jezika na državnoj maturi budući da tečaj priprema za konkretan tip ispita na odabranoj razini koristeći specifične tipove zadataka.Znanje engleskog jezika usvojeno kroz školovanje se ponavlja i utvrđuje kroz kontinuirane provjere znanja kako bi polaznici bili sigurniji i spremniji pristupiti maturi. Koriste se autentični materijali s prošlih matura za čitanje, pisanje eseja, slušanje i poznavanje vokabulara i gramatike.

Voditeljica programa je Martina Hrnić, univ.spec. konf., a nastavu izvodi Božana Gobović, prof. Program traje 40 sati i održavat će se od 29. siječnja do 9. travnja 2022. (s pauzom od 21. veljače 2021. do 27. veljače 2022.). Nastava će se odvijati subotom po 4 školska sata u zgradi Sveučilišnog kampusa na adresi Branitelja Dubrovnika 41.

Za polaznike se organizira redovita nastava (kontaktna) koja se izvodi prema nastavnom planu i programu, uz primjenu informacijsko-komunikacijske tehnologije. U slučaju odluke Stožera civilne zaštite o obustavi izvođenja nastave u učionicama, Stručno vijeće Centra za jezike može odrediti izvođenje online nastave. Sve dodatne informacijeo programu, prijavi i plaćanju mogu se dobiti na telefon: +385 20 445 878, e-mail: lang@unidu.hr ili na web stranici Centra za jezike.

Pročitajte još

NOĆNJAK 2023. Veliki broj medalja ide u Ljubač!

Dulist

FOTO/VIDEO Biskupov blagoslov poma i maslinovih grančica ispred crkve sv. Vlaha

Dulist

Lokrum je otvoren za posjetitelje, prvi brod je u 10 sati

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija