Aktualno

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA POČETAK GODINE DuList s vama u svakom kutku svijeta!

Poštovani čitatelji, naš tjednik DuList već više od 500 brojeva prati sva društvenopolitička, kulturna, zabavna, sportska i ostala događanja u ritmu sedmodnevne retrospektive za tiskano izdanje, ali i svakodnevnih dinamika života grada u smislu našeg portala dulist.hr.

Kako bismo vam donosili uvijek svježe informacije i pomno istražene ekskluzive, radimo ‘punom parom’ svaki dan na našem portalu, a svaka srijeda pomno je i paralelno pripremana s novim tiskanim izdanjem za savršen početak dana. Svima vama koji niste u mogućnosti kupiti tiskano izdanje svake srijede, nudimo godišnju pretplatu po ekskluzivnoj cijeni od 360 kuna, a posebna pogodnost, ukorak s dinamikom današnjeg ‘online’ vremena, je i naša nova platforma.

Naime, svaki DuList možete pročitati i u online izdanju – već u utorak. Riječ je o posebnoj internetskoj platformi koju je osmislila ekipa DuLista. Na njoj možete ekskluzivno ‘prolistati’ online izdanje, i to dan prije nego što tiskano izdanje DuLista bude dostupno na kioscima tiska u srijedu.

Ova online pogodnost dostupna je svim pretplatnicima izdanja DuLista. Cijena godišnje pretplate iznosi 180 kuna. Sigurni smo kako će online izdanje DuLista biti posebno zanimljivo našim ljudima u inozemstvu koji žele ostati upoznati s aktualnostima iz Dubrovnika. Kako izgleda naša DuList Online platforma, možete pogledati ovdje.

Za sve informacije javite nam se na e-mail pretplata@online.dulist.hr.

Pročitajte još

Provjerite jeste li bez struje u ponedjeljak i utorak

Dulist

OSLOBOĐENJE GOLUBOVA KAMENA Trideset godina poslije…

Dulist

Venecija od iduće godine naplaćuje ulaz za jednodnevne posjetitelje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija