Aktualno

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA POČETAK GODINE DuList s vama u svakom kutku svijeta!

Poštovani čitatelji, naš tjednik DuList već više od 500 brojeva prati sva društvenopolitička, kulturna, zabavna, sportska i ostala događanja u ritmu sedmodnevne retrospektive za tiskano izdanje, ali i svakodnevnih dinamika života grada u smislu našeg portala dulist.hr.

Kako bismo vam donosili uvijek svježe informacije i pomno istražene ekskluzive, radimo ‘punom parom’ svaki dan na našem portalu, a svaka srijeda pomno je i paralelno pripremana s novim tiskanim izdanjem za savršen početak dana. Svima vama koji niste u mogućnosti kupiti tiskano izdanje svake srijede, nudimo godišnju pretplatu po ekskluzivnoj cijeni od 360 kuna, a posebna pogodnost, ukorak s dinamikom današnjeg ‘online’ vremena, je i naša nova platforma.

Naime, svaki DuList možete pročitati i u online izdanju – već u utorak. Riječ je o posebnoj internetskoj platformi koju je osmislila ekipa DuLista. Na njoj možete ekskluzivno ‘prolistati’ online izdanje, i to dan prije nego što tiskano izdanje DuLista bude dostupno na kioscima tiska u srijedu.

Ova online pogodnost dostupna je svim pretplatnicima izdanja DuLista. Cijena godišnje pretplate iznosi 180 kuna. Sigurni smo kako će online izdanje DuLista biti posebno zanimljivo našim ljudima u inozemstvu koji žele ostati upoznati s aktualnostima iz Dubrovnika. Kako izgleda naša DuList Online platforma, možete pogledati ovdje.

Za sve informacije javite nam se na e-mail pretplata@online.dulist.hr.

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Zbog održavanja sustava za upravljanje državnom granicom moguća duža čekanja!

Dulist

PRIPAZITE SE! U srijedu i četvrtak velika opasnost od hladnog vala

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija