Grad

Na javnoj raspravi Batala, Lapadska obala i Marina Gruž

Studije utjecaja na okoliš u Gružu

Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Dubrovačko-neretvanske županije organizira javnu raspravu triju studija o utjecaju na okoliš.

Riječ je o projektima luke otvorene za javni promet lokalnog značaja – Batala, rekonstrukciji i proširenju Lapadske obale te luke posebne namjene – luke nautičkog turizma ‘Marina Gruž’ Dubrovnik.

Sve tri javne rasprave traju 30 dana, od 13. siječnja do 11. veljače, a zainteresirani studije mogu pogledati u prostorijama Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, u Dubrovniku, svakog radnog dana od 9 do 14 sati.

Javna izlaganja studija održat će se u ponedjeljak, 27. (Marina Gruž u 17 sati) i utorak 28. siječnja (Lapadska obala u 11, a Batala u 17 sati) u Vijećnici Grada Dubrovnika.

Pisana mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju, javnost i zainteresirana javnost može upisati u knjigu primjedbi na mjestu javnog uvida ili u pisanom obliku dostaviti Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Dubrovačko-neretvanske županije, Vukovarska 16, Dubrovnik, u tijeku roka predviđenog za javnu raspravu.

Primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u roku i ne budu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

 

 

Pročitajte još

KLM od lipnja uspostavlja svakodnevnu liniju Amsterdam-Dubrovnik

Dulist

FRANKOVIĆ Ovo je neviđeni skandal! Kako je moguće da Laguna Trade posjeduje radnu verziju rješenja, a Grad i Ministarstvo nisu ni znali za postupak!

Dulist

‘SURADNJA JE SNAŽNA I KONTINUIRANA’ Gradonačelnik primio predstavnike dubrovačkog Crvenog križa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija