Garaža

Muratti žali što nema HDZ-a

Muratti žali što nema HDZ-a

Izražavam žaljenje što kolege iz HDZ-a nisu prsutne, a dvoje kolega iz HSS opravdalo je svoje izostanke – rekla je uvodno predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti, otvarajući tematsku sjednicu o javnoj garaži.

Istaknula je kako je sjednica bila predviđena za 11. studenog, no kad je saznala da dubrovački HDZ tada slavi svoju obljetnicu, sjednicu je pomaknula za 12. studenog tada saznavši kako HDZ svoju obljetnicu slavi tri dana, pa nije bilo više razloga da je pomakne.

Osvrnula se i na dopis Antuna Kisića, koji je istaknuo kako sjednica nije sazvana u skladu s Polovnikom i Statutom.

– Izvijestila bih vas da je ovo Gradsko vijeće sazvalo na prijedlog gradonačelnika sjednicu koja nije redovna već tematska i koja ima za cilj raspravu o temi javne garaže iz koje će proizaći zaključci o tome kako upravljati garažom i kako riješiti postojeće dubioze – rekla je Muratti. 

– Cilj je da se kroz raspravu dođe do zajedničkih zaključaka i zato danas uz materijale niste dobili i zaključke. U tome ne vidimo nikakvu nezakonitost – naglasila je Muratti.

Zanimljivo je spomenuti kako je na sjednici o javnoj garaži prisutno više novinara, snimatelja i fotografa nego gradskih vijećnika, kojih je, bez oporbe, u vijećnici trenutno 14.

Pročitajte još

Muratti poslala požurnicu Državnom odvjetništvu

Andrea Falkoni Račić

Ragusa odblokirana, snijeg odgodio pregovore

Barbara Đurasović

Nova runda pregovora u petak!

Barbara Đurasović