Garaža

Nova runda pregovora u petak!

Novi krug pregovora oko rješavanja dubioza javne garaže na Ilijinoj glavici očekuje se već ovog petka.

Tada bi se, naime, u Zagrebu s gradonačelnikom Androm Vlahušićem trebao sastati Steven Turner, član Uprave Midia Grupe. Kako Turner navodi u najnovijem dopisu upućenom gradonačelniku ovog utorka, 7. veljače, predlaže se da se tijekom zagrebačkog sastanka „detaljno potvrde i razrade detalji već načelno postignutog okvira dogovora te da se također pokušaju susresti s PBZ, kako bi također s njima učinili isto“.

Turner još jednom podsjeća na rokove dane Gradu Dubrovniku još prošle srijede kada je situacija s garažom došla do usijanja. Midia Grupa, naime, smatra da bi se pregovori trebali okončati do 15. veljače, kako bi se u drugom dijelu mjeseca mogli zaključiti pregovori s PBZ-om oko reprograma kredita za garažu, te kako bi, navodi Turner u novom dopisu, Ragusa Parking i Garaža Dubrovnik uspjeli uplatiti raspravljana sredstva iz prethodnih dopisa.

Riječ je o dugu od 30 milijuna kuna kojeg bi, navodi Turner, najkasnije do 1. ožujka trebala osigurati Ragusa Parking, odnosno posredno Grad Dubrovnik.

A kakav se koncept predlaže Gradu za konačno postizanje dogovora, o čemu će više biti riječi na sastanku ovog petka, pročitajte već ujutro u tiskanom izdanju duLista.
 

Pročitajte još

Muratti poslala požurnicu Državnom odvjetništvu

Andrea Falkoni Račić

Ragusa odblokirana, snijeg odgodio pregovore

Barbara Đurasović

Turner ne odustaje! Hitno isplatite 30 milijuna kn

Barbara Đurasović

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija