Garaža

Nova runda pregovora u petak!

Nova runda pregovora u petak!

Novi krug pregovora oko rješavanja dubioza javne garaže na Ilijinoj glavici očekuje se već ovog petka.

Tada bi se, naime, u Zagrebu s gradonačelnikom Androm Vlahušićem trebao sastati Steven Turner, član Uprave Midia Grupe. Kako Turner navodi u najnovijem dopisu upućenom gradonačelniku ovog utorka, 7. veljače, predlaže se da se tijekom zagrebačkog sastanka „detaljno potvrde i razrade detalji već načelno postignutog okvira dogovora te da se također pokušaju susresti s PBZ, kako bi također s njima učinili isto“.

Turner još jednom podsjeća na rokove dane Gradu Dubrovniku još prošle srijede kada je situacija s garažom došla do usijanja. Midia Grupa, naime, smatra da bi se pregovori trebali okončati do 15. veljače, kako bi se u drugom dijelu mjeseca mogli zaključiti pregovori s PBZ-om oko reprograma kredita za garažu, te kako bi, navodi Turner u novom dopisu, Ragusa Parking i Garaža Dubrovnik uspjeli uplatiti raspravljana sredstva iz prethodnih dopisa.

Riječ je o dugu od 30 milijuna kuna kojeg bi, navodi Turner, najkasnije do 1. ožujka trebala osigurati Ragusa Parking, odnosno posredno Grad Dubrovnik.

A kakav se koncept predlaže Gradu za konačno postizanje dogovora, o čemu će više biti riječi na sastanku ovog petka, pročitajte već ujutro u tiskanom izdanju duLista.
 

Pročitajte još

Muratti poslala požurnicu Državnom odvjetništvu

Andrea Falkoni Račić

Ragusa odblokirana, snijeg odgodio pregovore

Barbara Đurasović

Turner ne odustaje! Hitno isplatite 30 milijuna kn

Barbara Đurasović