Aktualno

MSC odgodio početak plovidbe broda Magnifica

MSC Cruises je ovog ponedjeljka najavio odgodu početka plovidbe broda MSC Magnifica do 26. rujna 2020.

-Vezano uz nedavno uvedene dodatne mjere testiranja za državljane Italije po povratku s putovanja iz Grčke, primjećujemo otkaze i slabljenje potražnje budući da itinerer ovog broda uključuje čak tri luke u toj zemlji. To je dovelo do odluke o odgodi ponovnog početka plovidbe broda MSC Magnifica za četiri tjedna – istaknuli su iz MSC-a.
MSC Cruises vjeruje da će interes za itinerer i rezervacije ponovno porasti u idućim tjednima zbog privlačnosti itinerera.

-Prodaja krstarenja na brodu MSC Magnifica otvorena je za državljane zemalja Schengena, a kompanija očekuje da će u ovoj ranoj fazi ponovnog početka plovidbe većina gostiju biti iz Italije. Kao rezultat navedenog, polasci broda MSC Magnifica od 29.08. do 19.09. su otkazani. Prvo krstarenje će biti iz Barija s polaskom 26. rujna s nepromijenjenim itinererom – naglasili su. Gosti na čije rezervacije utječe ova odluka će biti prebačeni na drugo krstarenje, točnije na brod MSC Grandiosa koji plovi zapadnim Mediteranom ili će primiti kredit za buduće krstarenje te tako prebaciti čitav uplaćeni iznos za otkazano krstarenje na novo krstarenje po izboru, na bilo koji brod i bilo koji itinerer s polaskom do kraja 2021. godine.

Inače, MSC Grandiosa trenutno nudi 7-noćna krstarenja s ukrcajem u talijanskim lukama: Genova, Civitavecchia, Napulj i Palermo, a posjećuje i Vallettu (Malta). MSC Cruises je prošli mjesec potvrdio detalje sezone zima 2020./2021. s ponudom od preko 90 različitih itinerera na Karibima, Mediteranu, Zaljevu, Južnoj Africi, Južnoj Americi i Aziji – svim regijama kojima MSC Cruises i redovno plovi.

Podsjetimo, MSC Cruises najavio je da će perjanica flote MSC Grandiosa i MSC Magnifica ponovno zaploviti Mediteranom od 16. odnosno 29. kolovoza 2020.

Pročitajte još

Radno vrijeme Libertasovih prodajnih mjesta uz današnji praznik

Dulist

U SUBOTU Humanitarna malonogometna utakmica za Pera Matanu

Dulist

ODRŽAN RADNI SASTANAK Franković i Nardelli o modelima financiranja groblja Dubac

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija