Politika

Montovjerna i Lapad za Tea Andrića

U sklopu priprema za predstojeće lokalne izbore, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Dubrovnika Teo Andrić sinoć je posjetio temeljne ogranke Lapad i Montovjerna.

U njegovoj pratnji, uz članove HDZ-ovog izbornog stožera, bio je i nositelj koalicijske liste za Gradsko vijeće Niko Bulić. Kavana Teatar bila je premala da primi sve zainteresirane građane, koji su se došli susresti se sa HDZ-ovim kandidatima za čelna mjesta u našem gradu i upoznati se s osnovnim smjernicama njihovog programa.

HDZ-ovi kandidati u kratkim su crtama predstavili temeljna načela svog programa, koji će se bazirati na odgovornosti prema građanima, solidarnosti, kao i kontinuiranoj skrbi za najugroženije skupine stanovništva. U svom obraćanju naglasili su kako je za uspješno upravljanje Gradom potreban dobar tim koji će krasiti iskrena briga za građane.

– Svjestan sam da za bolju budućnost našega Grada treba naporno raditi. Duboko vjerujem da Grad to zaslužuje. Zaslužujete to vi, građani Dubrovnika, zaslužujete to svi vi  koji ste ovaj grad branili i gradili. Za uspješno upravljanje gradom potreban je kvalitetan tim i neprestani dijalog s vama. Mi smo tim koji  jamči da će se Grad voditi sustavno i planski. Tim koji će uvijek uvažavati glas građana, njihove prijedloge i ideje, bez obzira na stranačku pripadnost, jer građani imaju pravo odlučivati o svim pitanjima koja se tiču kvalitete njihovog života. Glas za nas, glas je za bolji Dubrovnik, za grad znanja, rada, napretka i sigurnosti. Vjerujem da ćemo nakon 19. svibnja zajedno raditi na stvaranju bolje budućnosti za sve nas, našu djecu i naše obitelji. Da ćemo zajedno – Živjeti Grad – zaključio je Teo Andrić.

Sponzorirani članak

Pročitajte još

‘SLOVENCI OTKAZALI DOLAZAK NA ODMOR’ Tolić: Zašto je u Domu zdravlja Korčula najskuplji PCR test?

Dulist

Kojem kandidatu za župana Dubrovačko-neretvanske županije ćete dati svoj glas 16. svibnja?

Dulist

Kojem kandidatu za gradonačelnika Grada Dubrovnika ćete dati svoj glas na izborima 16. svibnja?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija