Grad

Mladenci kažnjeni s 2 tisuće kuna! Razmišlja se o zabrani ulaza u Grad za potrebe vjenčanja

Vozač koji je nonšalantno ovog petka parkirao svog limenog ljubimca uz Malu Onofrijevu fontanu nije promaknuo gradskim komunalcima. Zbog parkiranja unutar zidina, i to ni više ni manje nego na samom Stradunu, ‘opalili’ su ga po džepu s kaznom od 2 tisuće kuna. Inače, kako doznajemo iz Gradske uprave, automobil je ušao u Grad s dozvolom i to za potrebe vjenčanja, ali ta dozvola ni u kojem slučaju ne uključuje i parkiranje. Ovakav tip dozvole odnosi se samo na ulazak u povijesnu jezgri i iskrcavanje mladenaca, nakon čega se automobil ne smije više zadržavati unutar zidina, a kamoli ostaviti parkiran. No toga se ovog puta mladenci nisu pridržavali već je automobil kraj Male Onofrijeve fontane ostao parkiran za vrijeme crkvenog obreda vjenčanja koje se održalo u crkvi sv. Vlaha.
Inače, neslužbeno doznajemo kako se iz Gradske uprave sve glasnije mogu čuti razmišljanja o potpunom ukidanju dozvola za ulazak u Grad za potrebe vjenčanja. Stava su da nema ništa ljepše nego prošetati s Pila ili Ploča do crkve, i da je ova praksa ulaska u Grad s autom mladencima zapravo bespotrebna, a nerijetko je zloupotrebljena.

Pročitajte još

MEKIŠIĆ O NENAPLATI KARATA NA BOSANCI ‘Blato se nabacilo na vozače Libertasa, a ništa od iznesenih navoda nije točno!’

Dulist

VIĐAT ĆEMO IH NA GRADSKIM ULICAMA Predstavljeno osam novih autobusa, pomlađena flota Libertasa

Dulist

‘DIV’ NIJE IZDRŽAO Na mjestu starog posadit će se mlada sadnica hrasta plutnjaka

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija