Hrvatska

Ministrica turizma: Ako bude dobra epidemiološka slika, sezona počinje za Uskrs

Minsitrica turizma Nikolina Brnjac komentirala je na RTL-u detalje protokola oko putovanja u vrijeme pandemije. U Hrvatskoj već imamo zabilježeno preko 600 tisuća noćenja, napomenula Brnjac. Hoteli su otvoreni, kao i OPG-ovi i kuće za odmor. No za sada za dolazak u zemlju, još uvijek je potreban negativan PCR test.

-Još uvijek se razgovara o samim protokolima i zelenom certifikatu. Razgovarat će se i na europskom Vijeću o tome kakvi će biti uvjeti. Imate oni koji su procijepljeni, one koji su oboljeli i one koji imaju negativan test. Što se tiče Uskrsa imamo dosta upita. Za charter je izuzetno velik interes, što nas ne iznenađuje, jer svi žele sigurnost. Svi žele one oblike turizma koji su se prošle godine pokazali da su bili sigurni – rekla je ministrica Brnjac. Vjeruje kako uz dobru epidemiološku sliku, hrvatska turistička sezona počinje za Uskrs. U utorak je počeo najveći svjetski sajam i na sajmu sudjeluje i Hrvatska turistička zajednica. Više pročitajte ovdje.

Pročitajte još

NOVI UDAR NA GRAĐANE Spremnik od 50 litara benzina od sutra skuplji za više od 10 kuna!

Dulist

HRVATSKA PREDLOŽENA ZA PROGRAM IZUZEĆA U Ameriku uskoro bez viza!

Dulist

Broj zaposlenih u 2020. godini najviše je porastao u građevinarstvu i trgovini

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija