DuList PROMO

MEX CANTINA BONA FIDE U GRADU Večeras ne propustite fenomenalnu Maju Grgić

MEX CANTINA BONA FIDE U GRADU Večeras ne propustite fenomenalnu Maju Grgić

Neka ova večer bude uvod u vikend uz odličan provod u Mex Cantini Bona Fide. Smještena u povijesnoj jezgi u Ulici za Rokom, Mex Cantina Bona Fide ugostit će našu renomiranu pjevačicu Maju Grgić večeras kao i u petak te nedjelju večer. Ukoliko se odlučite posjetiti Bona Fide u subotu, nećete ostati razočarani uz veseli duo na harmonici i gitari Vedrana i Zorana.

Ovim glazbenim poslasticama pridružuju se i originalni meksički specijaliteti. Menu je bogat i sadrži sva moguća tradicionalna jela meksičke kuhinje. Uz dugogodišnje iskustvo u pripremi takvih jela, Bona Fide se može pohvaliti svježinom namirnica iz lokalnih OPG-ova koje se spravljaju netom nakon narudžbe jela uz domaće i svježe umake. Svako jelo može biti servirano s različitim punjenjem poput junetine, piletine ili tune uz čak i vegetarijansku ili vegansku inačccu tog jela. Pažljivim balansom začina svako jelo dobiva karakter, a opet nije preljuto. Guacamole, Salsa Fresca i umak Roja sjeckani su rukom i svakodnevno se pripremaju. Fajitas su mekane, snažnih okusa uz puno finog povrća. Pored svih tih punih i spicy okusa, u ponudi je i bogat izbor pizza.

Bona Fide je za Dubrovčane pripremila ponudu koja se ne odbija 40 posto popusta na hranu i piće, a kako su porcije jela velike radi se o odličnoj vrijednosti za novac.

Mišljenja smo kako su ovi razlozi više nego dovoljni za posjet, stoga telefone u ruke i rezervirajte vaše mjesto u Cantini Bona Fide na broj 097 6543586.

 

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist