Grad

MEHANIZACIJA NA PAŠČARI Franjevačkom samostanu za potrebe obnove odobrena uporaba 10 parking mjesta

MEHANIZACIJA NA PAŠČARI Franjevačkom samostanu za potrebe obnove odobrena uporaba 10 parking mjesta

Teška mehanizacija na parkiralištu ispod Minčete pobudila je ovog utorka znatiželju prolaznika. Tragom toga odlučili smo provjeriti što se tamo događa, odnosno što se gradi. Kako ističu iz Grada Dubrovnika, nije riječ o radovima.

-Prostor je ustupljen Franjevačkom samostanu Male braće za potrebe obnove oštećenog objekta u njihovom vlasništvu. Rješenjem Grada Dubrovnika putem nadležnog Upravnog odjela za promet Franjevačkom samostanu Male braće odobrena je uporaba deset rezerviranih parkirališnih mjesta na izvan uličnom parkiralištu Mala Minčeta (Paščara) – navode iz Grada Dubrovnika.

Naime, Franjevački samostan Male braće, podnio je 12. siječnja zahtjev za uporabu deset parkirališnih mjesta za potrebe radova na obnovi oštećenog objekta u njihovom vlasništvu.
-Budući da je Franjevački samostan Male braće institucija od značaja za Grad Dubrovnik, pa prema tome i predmetni radovi, odlučeno je zahtjevu udovoljiti. Zakup je ugovoren na rok od šest mjeseci bez plaćanja naknade za rezervaciju parkirališnih mjesta – naglasili su iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist