Grad

MEHANIZACIJA NA PAŠČARI Franjevačkom samostanu za potrebe obnove odobrena uporaba 10 parking mjesta

Teška mehanizacija na parkiralištu ispod Minčete pobudila je ovog utorka znatiželju prolaznika. Tragom toga odlučili smo provjeriti što se tamo događa, odnosno što se gradi. Kako ističu iz Grada Dubrovnika, nije riječ o radovima.

-Prostor je ustupljen Franjevačkom samostanu Male braće za potrebe obnove oštećenog objekta u njihovom vlasništvu. Rješenjem Grada Dubrovnika putem nadležnog Upravnog odjela za promet Franjevačkom samostanu Male braće odobrena je uporaba deset rezerviranih parkirališnih mjesta na izvan uličnom parkiralištu Mala Minčeta (Paščara) – navode iz Grada Dubrovnika.

Naime, Franjevački samostan Male braće, podnio je 12. siječnja zahtjev za uporabu deset parkirališnih mjesta za potrebe radova na obnovi oštećenog objekta u njihovom vlasništvu.
-Budući da je Franjevački samostan Male braće institucija od značaja za Grad Dubrovnik, pa prema tome i predmetni radovi, odlučeno je zahtjevu udovoljiti. Zakup je ugovoren na rok od šest mjeseci bez plaćanja naknade za rezervaciju parkirališnih mjesta – naglasili su iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Zračna luka Dubrovnik uvodi antigensko testiranje putnika

Maria Prkut

Dubrovnik u travnju zabilježio 23 tisuće noćenja, počela i nautička sezona

Dulist

‘TURISTIČKI OPORAVAK JE ZAPOČEO’ Prvi put nakon listopada broj posjetitelja povijesne jezgre prešao 2 tisuće

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija