Grad

MEHANIZACIJA NA PAŠČARI Franjevačkom samostanu za potrebe obnove odobrena uporaba 10 parking mjesta

MEHANIZACIJA NA PAŠČARI Franjevačkom samostanu za potrebe obnove odobrena uporaba 10 parking mjesta

Teška mehanizacija na parkiralištu ispod Minčete pobudila je ovog utorka znatiželju prolaznika. Tragom toga odlučili smo provjeriti što se tamo događa, odnosno što se gradi. Kako ističu iz Grada Dubrovnika, nije riječ o radovima.

-Prostor je ustupljen Franjevačkom samostanu Male braće za potrebe obnove oštećenog objekta u njihovom vlasništvu. Rješenjem Grada Dubrovnika putem nadležnog Upravnog odjela za promet Franjevačkom samostanu Male braće odobrena je uporaba deset rezerviranih parkirališnih mjesta na izvan uličnom parkiralištu Mala Minčeta (Paščara) – navode iz Grada Dubrovnika.

Naime, Franjevački samostan Male braće, podnio je 12. siječnja zahtjev za uporabu deset parkirališnih mjesta za potrebe radova na obnovi oštećenog objekta u njihovom vlasništvu.
-Budući da je Franjevački samostan Male braće institucija od značaja za Grad Dubrovnik, pa prema tome i predmetni radovi, odlučeno je zahtjevu udovoljiti. Zakup je ugovoren na rok od šest mjeseci bez plaćanja naknade za rezervaciju parkirališnih mjesta – naglasili su iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović