DuList IN

MEĐU NAJVEĆIMA NA SVIJETU Vratila nam se ‘Ocean Victory’, mega jahta ruskog multimilijardera

Mega jahta ‘Ocean Victory’, jedna od najvećih jahti na svijetu, već nekoliko dana plijeni pažnju brojnih Župljana i njihovih gostiju. Riječ je o ljepotici dugoj 140 metara, a čiji vlasnik je ruski multimilijarder Viktor Rašnjikov.

Ovo nije prvi put kako je Rašnjikova grdosija uplovila u platski akvatorij. Naime, kako smo već pisali, ovdje je stigla još 2017., a vratila se godinu nakon. ‘Ocean Victory’ je izgrađena 2014. u talijanskom brodogradilištu Fincantieri Yachts u Muggianu, projektirao je Espen Oeino dok je za interijer bio zaslužan Alberto Pinto u suradnji sa Sessom Romboli. Sa svojih sedam paluba i šest bazena, a pod zastavom Kajmanskih otoka, plovi brzinom od 25 čvorova i može primiti 26 gostiju smještenih u 13 kabina te 50 članova posade.

Inače, bogatstvo Viktora Rašnjikova 2015. procijenjeno je na 3,6 milijarde dolara, zarađenih u industriji željeza i čelika kroz tvrtku Magnitogorsk Metallurgical Enterprise. Na Forbesovoj listi najbogatijih ljudi na svijetu 2016. držao je 470. mjesto.

Pročitajte još

[ŠAPA TJEDNA] Upoznajte zaigranu Cici!

Dulist

[MLADOSTI, UŽIVAJTE!] Čarobna večer uz more maturanata dubrovačke Gimnazije

Zvonimir Pandža

U Lazaretima se u kolovozu održava ‘Dance Invasion’, stiže i Gabriela Pilić

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija