DuList IN

Ljeto u Gružu poziva vas na čitanje knjiga pod stablima

Ljeto u Gružu poziva vas na čitanje knjiga pod stablima

Park Luja Šoletića, s obližnjom tržnicom i gruškom rivom centralno je mjesto Ljeta u Gružu. U nedjelju, 11. srpnja u suradnji s Dubrovačkim knjižnicama održat će se jednodnevno događanje ‘Knjige pod stablima’ s ciljem promoviranja čitanja, okupljanja i povezivanja ljubitelja čitanja.

Pod stablima će biti knjige za sve uzraste, od klasika svjetske književnosti, preko dječjih bajki i basni, do legendarnih stripova. Knjige će se moći posuđivati i čitati. Ovo je idealna prilika za provesti mirnu nedjelju u hladovini gruškog parka. Događanje će glazbeno popratiti novonastala udruga Dubrovnik 33/45 gdje ćete moći čuti jazz, blues, easy listening, reggae i dub sa gramofonskih ploča.

A za kraj događanja u park dolaze članovi Društva dubrovačkih pisaca koji će zaokružiti cijelu priču. Književna večer s piscima počinje u 19 sati i ulazak je slobodan za sve.

– Pozivamo vas na večer čitanja u okviru koje će nastupiti Staša Aras i Bojan Krivokapić. U prvom dijelu programa bit će predstavljen roman Staše Aras Horror vacui, koji će, nakon beogradskog doživjeti i svoje zagrebačko izdanje. U nastavku večeri će uslijediti mini poetski maraton, unakrsno čitanje poezije: Aras&Krivokapić – poručili su iz organizacije te dodali kako će se program održati u ponedjeljak, 12. srpnja u 21 sati u dvorištu Kulturnog centra Jadran u Dubrovniku.

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist