DuList IN

MATIJA VUICA OTVORILA DUŠU U zadnje tri minute rekla sam mu sve…

MATIJA VUICA OTVORILA DUŠU U zadnje tri minute rekla sam mu sve…

Nakon gubitka ljubavi svog života kojeg je ispratila na vječni počinak u rodnom im Metkoviću naša najpoznatija dizajnerica Matija Vuica za časopis Gloria je opisala njihove posljednje dane i trenutke. 14 dana, nakon što ga je zbog sve lošijeg stanja morala smjestiti u bolnicu, spavala je na fotelji uz njegov krevet.

-Nismo se odvajali – rekla je neutješna Matija dodavši da je njen Jurica svako malo govorio da želi iz bolnice doma. Osobito za Božić, koji im je bio najdraži i najvažniji blagdan. Ali stanje se pogoršalo, počeli su problem s disanjem i glazbenik je prebačen na intenzivnu gdje više nije mogla biti s njim.

-Rano ujutro 28. prosinca pozvali su me iz bolnice i odjurila sam tamo. Čekao me. U te tri naše posljednje minute rekla sam mu sve što sam mislila da je važno. Još se osjećam kao da su nam ukrali taj zadnji dan. Ta jedna noć i njemu i meni puno bi značila. Jedino što imamo je zajedničko vrijeme. I to nam je oduzeto – razočarana je Matija koja utjehu pokušava pronaći u svom pozivu pa se odmah po povratku u Zagreb bacila na posao.

Foto: Matija Vuica/Facebook

 

 

Pročitajte još

Ne propustite gastro razgovor sa chefom Melkiorom Bašićem!

Dulist

FOTOGALERIJA Proveli smo s vama sunčan dan na Stradunu

Dulist

VUKINA FOTOPRIČA – LAOS Znanje engleskog im je ravno nuli, ali ljubaznost čista petica

Dulist