Grad

Martina Skopljaković nova gradska pročelnica

blank

Martina Skopljaković imenovana je novom pročelnicom Upravnog odjela za europske fondove, nakon provedenog javnog natječaja. Podsjetimo, dosad je na čelu ovog odjela bila Zrinka Raguž koja je nedavno postala državnom tajnicom. Po zaposlenju u gradskoj upravi, Skopljaković je obnašala dužnost službenice ovlaštene za privremeno obavljanje poslova radnog mjesta pročelnice Upravnog odjela kojim sada upravlja.

Prije zaposlenja u gradskoj upravi, Martina Skopljaković je u Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje od 2017. do 2023. godine obnašala dužnost predstojnice Područnog ureda u Dubrovniku, za područje Dubrovačko-neretvanske županije.

Martina Skopljaković osnovnu školu završila je u Dubrovniku, maturirala je u Turističkoj i ugostiteljskoj školi Dubrovnik, a diplomirala na Fakultetu za Turizam i vanjsku trgovinu. Po završetku studija radila je u turističkim agencijama Gulliver Travel i Generalturist, u potonjoj na mjestu voditeljice regije južni Jadran. U tvrtki Dubrovnik ceste radila je kao suradnik za financijske i računovodstvene poslove, a potom i kao voditeljica pravnih, kadrovskih i općih poslova, ističu iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

OD SRIJEDE DO PETKA Zbog radova u Hebrangovoj, privremena regulacija prometa

Dulist

FRANKOVIĆ O NOVOM ZAKONU, REKATEGORIZACIJI… Ne smijemo dozvoliti da kapital pobijedi demografiju!

Dulist

Grad dobio bespovratna sredstva za izgradnju Centra za starije osobe ispod bolnice

Dulist