Zanimljivosti

MARATON U SPOMEN NA SINA Ribafishu prva destinacija Kalamota!

MARATON U SPOMEN NA SINA Ribafishu prva destinacija Kalamota!

Poznati bloger i novinar Domagoj Jakopović Ribafish odlučio je plivanjem povezati sve nastanjene hrvatske otoke, a napravit će to u sjećanje na pokojnog sina Roka s kojim ih je rado posjećivao. Plivat će dva mjeseca od 1. srpnja do 1. rujna, a ovog je četvrtka objavio kako će mu prva destinacija biti Kalamota!

-Koločep ili Kalamota – najjužniji hrvatski naseljeni otok bit će prva destinacija projekta #rokotok. Na otoku postoje Donje i Gornje Čelo, a upravo će u Donje uplivati ovaj ponosni ćelavac u subotu 6. srpnja oko 11 sati. Ako imate želju i volju dočekati nas, primiti cimu, srediti vez, organizirati komad plaže u hladu – javite nam se na mail udrugarokotok@gmail.com. Ljube vas RokOtočani, vidimo se za tri tjedna! PS: Koločep je poznat po tome da nema prometa, da je omiljeno izletište za Dubrovčane, i da su upravo s njega bila dvojica mornara koji su s Kolumbom otkrili Ameriku! – objavio je na svojoj Facebook stranici Ribafish.

Podsjetimo, njegovu akciju podržao je i proslavljeni dubrovački vaterpolist Miho Bošković koji je odlučio s njime preplivti otoke dubrovačkog akvatorija.

Poznati bloger i novinar Domagoj Jakopović Ribafish odlučio je plivanjem povezati sve nastanjene hrvatske otoke, a napravit će to u sjećanje na pokojnog sina Roka s kojim ih je rado posjećivao. Plivat će dva mjeseca, od 1. srpnja do 1. rujna, a kreće s Lopuda i završava na Cresu. Njegovoj akciji pridružio se i bivši dubrovački vaterpolist Miho Bošković.

Foto: Facebook/RokOtok

Pročitajte još

POSJET DEŠI Učenicima predstavljena bogata tradicionalna kulinarska baština

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1817. Rođen preporoditelj, liječnik Ivan August Kaznačić

Dulist

OŠ LAPAD TREBA VAŠU POMOĆ Obogatimo boravak učenika u knjižnici

Dulist