Grad

Mali i veliki volonteri uz dobru volju i puno mašte nastavili s izradom kućica za mačke

U Centru za mlade Dubrovnik nastavljena je akcija izrade kućica za mačke, u organizaciji udruge Bonsai i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko- neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Naime, nakon uspješne akcije izrade kućica za mačke u prosincu i potražnje za dodatnim kućicama za mačke, u subotu se nastavilo s njihovom izradom. Dizajn je, navode organizatori, prilagođen naputcima  sugrađana koji vode brigu o mačkama.

Koristeći stirodur, štapiće za ražnjiće, samoljepljivu foliju, sanitarni silikon, boju, dobru volju, maštu i volonterski pogon, veliki i mali volonteri su vježbali tehničke vještine, druženje i solidarnost. Tople i suhe kućice će se uručiti našim sugrađanima koji vode brigu o tim šarmantnim stvorenjima na nekoliko lokacija i dizajnirane su kako bi se vizualno dobro uklopile u okoliš.

Pročitajte još

SREDSTVIMA EU FONDOVA Libertas nabavlja još 18 novih autobusa

Dulist

Skala jutros nije zaplovila prema Lokrumu

Dulist

Dubska i Neumska ulica dobivaju nove cjevovode vodoopskrbe

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija