Aktualno

Ma kakav remont, Postira plovi na liniji u Šibeniku, a Novalju već prozvali ‘Nevalja’!

Ma kakav remont, Postira plovi na liniji u Šibeniku, a Novalju već prozvali 'Nevalja'!

U prekidu su brodska linija za Elafite 807 i trajektna 831. U međuvremenu, Postira vozi na liniji u Šibeniku vođena sigurnom rukom kapetana Luka Šoletića, ističu u grupi ‘Postira’, čime se opovrgava informacija kako je brod na redovnom godišnjem remontu.

Elafitima tijekom navodnog remonta Postire plovi Novalja, koju su stanovnici naših otoka već prozvali ‘Nevalja’.

-Brod Postira je trenutno na redovitom godišnjem remontu otprilike do kraja mjeseca svibnja. Ovu sezonu se, kao i prošlu, na traženje i u dogovoru s lokalnom zajednicom, odvojio teretni od putničkog prometa. Teretni se odvija trajektom Hanibal Lucić kapaciteta 360 putnika i 35 vozila, a putnički brzim brodom Novalja 324 putnika – naveli su nedavno iz Jadrolinije za DuList.

U odgovoru na upit su istaknuli kako je Jadrolinija u tijeku postupka javnog natječaja za gradnju tri električna broda koji će, između ostalog, biti namijenjeni održavanju državnih linija prema Elafitima.

Evo nekih od komentara u grupi Postira danas:

Katamaran su tražili oni koji gledaju samo sebe. Nije ih briga što ljudi ne mogu na posao, doktoru…
Ali takvi su nažalost najglasniji!

Lopud calling….mi smo ‘odsječeni’ zbog 1 strjelice šiloka i zbog ‘Nevalje’. Tko god da je za Nevalju a protiv Postire…nek se briše iz ove grupe….Ili nek stoji u stanu u Gradu i piše ‘Nevaljale’ komentare po FB!

Nema spenze, nema doktora, nema života… A ovo je ‘kao’ brod koji inače vozi za.Lastovo i može ‘izdržati’ more…ma….Ne vozi danas…Tako da je jedina prednost ovog broda ‘brzina’ koja nama, ustvari, ne treba…nego da vozi!

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist