Aktualno

Ma kakav remont, Postira plovi na liniji u Šibeniku, a Novalju već prozvali ‘Nevalja’!

Postira u Sibeniku

U prekidu su brodska linija za Elafite 807 i trajektna 831. U međuvremenu, Postira vozi na liniji u Šibeniku vođena sigurnom rukom kapetana Luka Šoletića, ističu u grupi ‘Postira’, čime se opovrgava informacija kako je brod na redovnom godišnjem remontu.

Elafitima tijekom navodnog remonta Postire plovi Novalja, koju su stanovnici naših otoka već prozvali ‘Nevalja’.

-Brod Postira je trenutno na redovitom godišnjem remontu otprilike do kraja mjeseca svibnja. Ovu sezonu se, kao i prošlu, na traženje i u dogovoru s lokalnom zajednicom, odvojio teretni od putničkog prometa. Teretni se odvija trajektom Hanibal Lucić kapaciteta 360 putnika i 35 vozila, a putnički brzim brodom Novalja 324 putnika – naveli su nedavno iz Jadrolinije za DuList.

U odgovoru na upit su istaknuli kako je Jadrolinija u tijeku postupka javnog natječaja za gradnju tri električna broda koji će, između ostalog, biti namijenjeni održavanju državnih linija prema Elafitima.

Evo nekih od komentara u grupi Postira danas:

Katamaran su tražili oni koji gledaju samo sebe. Nije ih briga što ljudi ne mogu na posao, doktoru…
Ali takvi su nažalost najglasniji!

Lopud calling….mi smo ‘odsječeni’ zbog 1 strjelice šiloka i zbog ‘Nevalje’. Tko god da je za Nevalju a protiv Postire…nek se briše iz ove grupe….Ili nek stoji u stanu u Gradu i piše ‘Nevaljale’ komentare po FB!

Nema spenze, nema doktora, nema života… A ovo je ‘kao’ brod koji inače vozi za.Lastovo i može ‘izdržati’ more…ma….Ne vozi danas…Tako da je jedina prednost ovog broda ‘brzina’ koja nama, ustvari, ne treba…nego da vozi!

Pročitajte još

Barcelona planira zabraniti iznajmljivanje apartmana turistima

Dulist

ISTRAŽILI SMO CIJENE Koliko košta večera s Michelinovom zvjezdicom?

Nora Di Leo

Ovaj se lijek povlači iz svih ljekarni

Dulist