Grad

LISTE ČEKANJA Grad u Dvorima Lapad zakupio 300 ‘kvadrata’ za novi vrtić

LISTE ČEKANJA Grad u Dvorima Lapad zakupio 300 'kvadrata' za novi vrtić

Novi kapaciteti u predškolskom odgoju, prvi u Mokošici, a drugi u Lapadu, listu čekanja za upis u vrtić svest će na nulu. Naime, kako javljaju iz Grada Dubrovnika, Mokošica i Lapad će do kraja rujna biti spremni za boravak preko 130 djece.

U prostoru koji se nalazi ispod Opskrbnog centra u Novoj Mokošici stvorit će se uvjeti za smještaj 30 djece. Naime, u sklopu OC-a već postoji vrtić ispred kojeg su prošle godine ugrađene sprave za igru djece. Sada će se, u okviru radova na opremanju prostora za novu grupu, izvršiti i sanacija tarace.

U Dvorima Lapad, pokraj Cinestara, Grad Dubrovnik je zakupio gotovo 300 kvadrata prostora dostatnog za pet grupa, prvenstveno jasličkih. Intenzivni radovi na uređenju i opremanju novih vrtićkih kapaciteta započet će idućeg tjedna, a očekuje se da će oba prostora biti spremna za rad u razdoblju između 15. i 30. rujna.

-Prema procjeni naše ustanove Dječji vrtići Dubrovnik, ovi kapaciteti bit će dostatni za ispunjenje svih zahtjeva roditelja za upisom djece – ističu iz Gradske uprave.

Foto: Grad Dubrovnik

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist