DuList IN

Lara ne oprašta Jaši

Popularna Lara ovog tjedna konačno će dobiti natrag svog sina Zlaju. Nakon što je Nela priznala poraz, odlučila je unuka vratiti Jaši.

Sretan zbog majčine odluke Jakov će otići na Korčulu kako bi ljubavi svog života vratio njihovog sina. Usprkos radosti što je Zlaja opet njen, Lara će odbiti Jakovljevu ponudu za zajedničkim životom. Nikša će pak doživjeti veliki šok kada mu Lara prizna kako ga je upravo na Korčuli prevarila s Jakovom.

Iako će Lara pokušati smekšati svog sadašnjeg supruga, Nikša neće htjeti slušati njezine pokušaje isprike. Nakon priznanja Larin suprug definitivno će odlučiti kako je ovo prekid njihovog braka. Jakov će saznati da je Lara prekinula s Nikšom te će je ponovno pokušati uvjeriti da počnu ispočetka. No međutim junakinja popularne serije svojem kapetanu Jaši neće tako lako pružiti novu priliku.

Pročitajte još

[VIDEO] Poslušajte Nilinu i Sebinu obradu ljubavne pjesme velikog Arsena

Dulist

VEČERA ZA 5 Gledatelji nisu zadovoljni ocjenama za Marka

Dulist

Otkazana humanitarna večera u Mimozi, novi datum će se znati na vrijeme

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija