DuList IN

Žera se preselio na Pelješac

Žera se preselio na Pelješac

Dražen Žerić Žera pjevač Crvene jabuke, odlučio se preseliti na Pelješac.

Tamo izgleda živ punim plućima,  donosi vijesti.ba.

– Na Pelješcu se ništa nije promijenilo od 1958. godine. Nema diskoteka, buke, automobila, DJ-a da mi lupaju i tjeraju galebove, ali zato ima magaraca, pjevaju klape… Živim u starom kamenom selu i mogu cijeli dan šetati u kratkim hlačama. Tako opušteno si nekad mogao i Sarajevom šetati, bez obzira čime se baviš, a sada te odmah odmjeravaju'- ističe Žera koji se na Pelješac preselio sa  24 godine mlađom suprugom, koju je i upoznao na Pelješcu te njihovim kćerkama blizankama.

– Počeo sam živjeti mirnije. Pomalo plovim, a nabavio sam i dozvolu. Imam drveni čamac s motorom Tomos 4 pa lagano plovim, a naučio sam i loviti lignje-rekao je dodajući da ga je takav život u potpunosti preporodio.

Također, presretan je što oko njega nema automobila, a praktički nema ni mobitel jer ima signal samo na jednom mjestu. Upravo na Pelješcu tadašnji zakleti neženja upoznao je ljubav svog života, 24 godine mlađu Barbaru. Ona je bila konobarica u prizemlju zgrade u kojoj je iznajmio apartman.

Kako je njegovo ljetovanje trajalo dva mjeseca, imali su vremena da se zaljube i shvate da su baš jedno za drugo. Ubrzo su dobili i blizanke. 

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović