Grad

Krenuo upis na doktorski studij Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju

Kampus Sveučilišta u Dubrovniku

Na web-stranici Sveučilišta u Dubrovniku objavljen je natječaj za upis prve generacije studenata na zajednički poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku i Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj 2020./2021. godini.

Studij traje šest semestara (tri godine) i njegovim završetkom stječe se akademski naziv doktor znanosti iz područja društvenih znanosti, polja ekonomija. Upisna kvota je 30 studenata, a studenti će moći birati između pet modula: Digitalno poslovanje, Međunarodno poslovanje, Marketing, Turizam i Menadžment.
Rok za prijavu na ovaj studij je 23. listopada 2020., a očekivani početak nastave 13. studenoga.
Iznos školarine po semestru iznosi 18.300,00 kuna, a za alumne Sveučilišta u Dubrovniku  i Sveučilišta u Zagrebu iznosi 15.000,00 kuna po semestru.

Natječaj, uvjeti upisa, prijavni obrazac i sve potrebne informacije mogu se dobiti na mrežnoj stranici studija na e-mail: phd.epe@unidu.hr ili na broj: +385 99 7552 257.

Pročitajte još

GLAZBENI NASTUPI, SEOSKE IGRE… Ne propustite vikend ‘Uskrsa u Primorju’

Dulist

DAN NARCISA Pokažite solidarnost i suosjećanje, dođite na humanitarnu akciju!

Dulist

ZBOG RADOVA Sutra dolazi do izmjena na liniji za Bosanku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija